Ana sayfa Dizi Haberleri Hayranları şimdiden işaretini verdi! Belli ki Aziz bu kışın en etkileyici yapımlarından biri olacak!

Hayranları şimdiden işaretini verdi! Belli ki Aziz bu kışın en etkileyici yapımlarından biri olacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Damla Sönmez ve Murat Yıldırım gibi ekranların en çok sevilen oyuncularından ikisini bir araya getiren Aziz dizisi gümbür gümbür geliyor. Dizi daha ekrana gelmeden hayranlarının hazırladığı afişler, yarattığı heyecanın en büyük göstergesi.

Murat Yıldırım son birkaç yıldır başarısıyla öne çıkamayan dizilerle ekrana gelmişti. Ancak Yıldırım, yeni dizisi Aziz ile bu açığı kapatmaya hazırlanıyor.Yıldırım’ın Damla Sönmez’le başrollerini paylaştığı Aziz dizisi, daha başlamadan büyük olay yarattı.

Hem Murat Yıldırım hem de Damla Sönmez’in hayranları yeni diziyi nefeslerini tutmuş bir şekilde bekliyor. Oyuncuların hayranları bir süre önce, Yıldırım ve Sönmez’in eski dizilerinden derledikleri görüntülerle bir tanıtım filmi çekmişti. Hayranları şimdi de Aziz dizisi için afişler hazırladı.

Oyuncuların hayranları tarafından gerçekleştirilen bu hazırlık, Aziz dizisinin başladığı andan itibaren çok büyük bir ilgiyle karşılaşacağının da kanıtı. İşte dizinin, hayranları tarafından hazırlanan afişleri:

1930’lu yıllara izleyicileri götürecek olan Aziz, bir Fransız askerin ölümünden sorumlu olan Aziz Payidar’ın aşkını bırakması ve yıllar sonra geri döndüğünde bambaşka bir ortam bulmasını anlatıyor.

Dizinin çekimlerinin 6 Eylül’de başlayacağı belirtiliyor. Çekimleri Antakya’da gerçekleşecek olan dizinin ekim ayında Show TV ekranında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Meral Çetinkaya, Güven Murat Akpınar, Ayten Soykök, Eren Hacısalihoğlu ve Yılmaz Bayraktar gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı Aziz dizisi, yeni sezonun en etkili aksiyon yapımlarından birisi olacak