Ana sayfa Dizi Haberleri Hayret! Kuruluş Osman’ın birinci olduğu dizi listesinde Gönül Dağı yok!

Hayret! Kuruluş Osman’ın birinci olduğu dizi listesinde Gönül Dağı yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Haftanın en çok konuşulan dizileri araştırmasında Medya Takip Merkezi’nin verileri bir hayli dikkat çekici oldu. atv’de çarşamba akşamları yayınlanan Kuruluş Osman birinci sırayı elde etti.

20-26 Aralık haftası için yapılan araştırmada 4 bini aşkın gazete, dergi, tv kanalı ve 10 bini aşkın internet sitesindeki haberler analiz edilerek oluşturulan listede ilk sırada Kuruluş Osman dizisini görüyoruz.

Toplamda 1582 haber ile haftanın en çok konuşulan dizisi olan Kuruluş Osman’ı, 1236 haber ile Camdaki Kız isimli Kanal D dizisi takip etti. Üçüncü sırada Kanal D’nin Yargı dizisi yer alırken, dördüncülüğü ise TRT1’in Masumlar Apartmanı isimli dram yapımı elde etti.

Bir Zamanlar Çukurova, Sadakatsiz, Arka Sokaklar, Kanunsuz Topraklar, Aşk Mantık İntikam ile Annemizi Saklarken isimli diziler de sırasıyla ilk 10 içinde yer aldı.

Haftanın en çok konuşulan dizileri arasında ilk 9 yapım iyi reytingler alan diziler olarak sıralanıyor.

Ancak 10. durumda bulunan Star TV’nin yeni başlayan Annemizi Saklarken isimli dizisi düşük reytingler elde etmesine rağmen, medyadan geniş bir destek buldu.

Hayret! Kuruluş Osman'ın birinci olduğu dizi listesinde Gönül Dağı yok! 24

Bir başka ayrıntı ise çift haneli reytingler alan ve sezonun en başarılı yapımı olarak öne çıkan Gönül Dağı isimli TRT1 dizisinin bu listede ilk 10 içinde yer alamaması oldu. Gönül Dağı, reytinglerde tüm kategorilerde çift haneleri elde edebiliyor ve Kuruluş Osman’dan bir miktar daha iyi reytingler alabiliyor.

Kuruluş Osman dizisinin birincilik elde ettiği haftanın en çok konuşulan dizi araştırmasında Gönül Dağı’nın olmaması dikkat çekici bir detay oldu.

Hayret! Kuruluş Osman'ın birinci olduğu dizi listesinde Gönül Dağı yok! 25