Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Teşkilat dizisinde çift haneli reyting sevinci!

Teşkilat dizisinde çift haneli reyting sevinci!

tarafından ker_def

TRT 1’in yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, büyük beğeniyle izlenen dizisi ‘Teşkilat’, 26 Aralık Pazar akşamı yayınlanan yirmi sekizinci bölümüyle büyük ilgi gördü.

Tüm izleyici kategorilerinde çift haneli reytingler elde ederek tüm kategorilerde birinciliği elde eden ve milyonları ekran başına kilitleyen ‘Teşkilat’, aksiyon dolu heyecanlı sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile büyük beğeni toplarken #StratejikHamle etiketiyle de sosyal medyaya da damgasını vurdu.

Nemesis’le bağlantılı olduğu düşünülen Elçi’nin bulunması için ekip dört bir koldan çalışmalara başladı. Elçi’nin en son temasta olduğu kişi ele geçirilince Serdar’ın eski bir operasyonda içeri attığı Elçi’nin bunun intikamını almak için Serdar’ı hedefine koyduğu anlaşıldı.

Yıldırım, Teşkilat’ın Elçi’nin peşine düşmesiyle bir süre ortalıklarda görünmemesi için Elçi’yi Irak’a gönderdi. Üstelik bunu da Ayvaz’ı kullanarak yaptı. Ayvaz, Çetin’in arkasından gizlice iş çevirerek Yıldırım’a hizmet etmeye başladı.

Zehra ve Serdar hemen Irak’a doğru yola çıktı. Örgüt içerisindeki eleman tarafından alınan bilgiyle Elçi’nin yeri tespit edildi. Sağlık kayıtlarından ender görülen bir hastalığı olduğu öğrenilince Zehra, Elçi’nin yanına sağlıkçı olarak girdi. Serdar’ın son anda örgütün sözde üst düzey yöneticileri ile bir toplantı planlandığı öğrenildi. Bu bilgi üzerine Elçi’nin yakından takip edilerek toplantıya gitmesine izin verildi. Jammerların devreye girmesiyle zor duruma düşen ikili, ne yapıp edip karargaha konum göndererek SİHA’ların operasyonu tamamlanması için düğmeye basıldı.

Diğer yanda Hakkı ve Uzay, Barış’ın suçsuzluğunu kanıtlamak için ipuçlarının peşine düştü. Kameralarda gördükleri kişiyi konuşturarak katilin yakalanmasını sağladılar.

Vatanları uğruna canından vazgeçen Serdar ve Zehra çok zor bir göreve daha imza attı ve SİHA’ların toplantı yapılan mekanını yerle bir etmesini sağladı.

‘Teşkilat’ her pazar saat 20.00’de TRT 1’de…