Ana sayfa Sosyal Medya Hayri Camdaki Kız’a girdi, kafaları karıştırdı! İyi mi yoksa kötü bir karakter mi olacak?

Hayri Camdaki Kız’a girdi, kafaları karıştırdı! İyi mi yoksa kötü bir karakter mi olacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin perşembe akşamları yayınlanan ve en iddialı dizilerinden biri olan Camdaki Kız’da tansiyon gitgide yükseliyor. Uzun süredir beklenen Hayri karakterinin de hikayeye girmesiyle dizi yeni bir boyut kazandı. Kaba saba ve kötü bir Hayri bekleyenler iyi bir adamla karşılaşınca şaşırdı.

Camdaki Kız’ın ikinci sezon hikayenin gidişatını değiştirecek Hayri karakteri nihayet dün diziye girdi. İzleyici büyük bir merakla Hayri’nin nasıl bir karakter olduğunu merak ediyordu. Ancak gördükleri biraz kafaları karıştırdı.

Hayri Camdaki Kız'a girdi, kafaları karıştırdı! İyi mi yoksa kötü bir karakter mi olacak? 16

Dizinin uyarlandığı kitaba göre Hayri, kaba saba, doğru dürüst eğitimi olmayan bir adam. Pamuklara sarılarak büyütülen Nalan da, tek ilgi gördüğü Hayri’ye aşık olacak. Hayri dün akşam hikayede kendini gösterdi. Kaba saba ama çok iyi kalpli bir adam olarak karşımıza çıktı.

Hayri’yi canlandıran Cihangir Ceyhan’ın performansı da izleyicilerden tam not aldı. Bakışları ve mimikleriyle müthiş bir Hayri karakteri ortaya koyan Cihangir Ceyhan, belli ki Camdaki Kız’la kariyerinde daha da büyük bir adım atacak.

Hayri Camdaki Kız'a girdi, kafaları karıştırdı! İyi mi yoksa kötü bir karakter mi olacak? 17

Ancak Hayri karakteri izleyicilerin kafalarını karıştırdı. Hayri ile Nalan’ın ilk karşılaşması, birbirlerine karşı naif davranışmaları ve bakışmaları izleyicilerin kendisini bir anda romantik bir sahnede bulmasını sağladı. Aslında kaba bir karakter olması beklenen Hayri’nin naifliği, izleyicilerin karaktere bakışını değiştirdi. Hayri bir anda çok sevilen bir karaktere dönüştü. Nitekim izleyiciler sosyal medyada yaptıkları paylaşımda Hayri’ye olan hayranlıklarını dile getirdi.

Ancak tam aksini düşünenler de var. İyi kalpli görünen Hayri’nin evli bir kadına yan gözle bakacak kadar kötü olabileceğine dikkat çeken izleyiciler, bu ilişkiyi kesinlikle tasvip etmeyeceklerini dile getirdiler. Kısacası Hayri karakteri Camdaki Kız hayranlarının kafasını bir hayli karıştırdı.

Seyirci yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz:

Hayri Camdaki Kız'a girdi, kafaları karıştırdı! İyi mi yoksa kötü bir karakter mi olacak? 18 Hayri Camdaki Kız'a girdi, kafaları karıştırdı! İyi mi yoksa kötü bir karakter mi olacak? 19 Hayri Camdaki Kız'a girdi, kafaları karıştırdı! İyi mi yoksa kötü bir karakter mi olacak? 20 Hayri Camdaki Kız'a girdi, kafaları karıştırdı! İyi mi yoksa kötü bir karakter mi olacak? 21 Hayri Camdaki Kız'a girdi, kafaları karıştırdı! İyi mi yoksa kötü bir karakter mi olacak? 22 Hayri Camdaki Kız'a girdi, kafaları karıştırdı! İyi mi yoksa kötü bir karakter mi olacak? 23 Hayri Camdaki Kız'a girdi, kafaları karıştırdı! İyi mi yoksa kötü bir karakter mi olacak? 24 Hayri Camdaki Kız'a girdi, kafaları karıştırdı! İyi mi yoksa kötü bir karakter mi olacak? 25