Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya hayranları Misafir dizisinde bambaşka birisini buldu!

Hazal Kaya hayranları Misafir dizisinde bambaşka birisini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya, televizyon ekranında en son Bizim Hikaye isimli diziyle yer almıştı. Oyuncu yine bir Fox TV yapımı olan Misafir ile bir kez daha izleyicilerinin karşısına çıktı. Perşembe akşamları yayınlanmaya başlayan dizinin ilk bölümüne yönelik çok olumlu yorumlar paylaşıldı.

Hazal Kaya dizinin yayını öncesinde twitter hesabından yeni bir maceraya başladığını duyurdu ve heyecanını da gizlemedi. “Heyecanlıyım, çok mutluyum, umarım set de benim gibi çok seversiniz bu masalı” diye mesaj bırakan Hazal Kaya, hayranlarından büyük övgüler aldı.

Hazal Kaya hayranları Misafir dizisinde bambaşka birisini buldu! 8

Doğum yapması nedeniyle bir süre setlere ara veren oyuncu, geçen yıl sinema filmi ile yeniden mesleğine dönüş yaptı. Misafir dizisiyle de tekrar televizyon ekranına gelen oyuncu, hayranlarını adeta mest etti.

Gece isimli travmatik bir geçmişi olan kadın karakteriyle hayranlarından geçer not alan oyuncu, yine performansıyla öne çıktı.

Dizinin hikayesi hem ilgi çekiciydi hem de Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay ikilisiyle birlikte Hazal Kaya başrole çok yakıştı.

“Çok güzel olmuş, yolunuz açık olsun” diye yorum bırakan hayranlar, Hazal Kaya’yı tekrar dizilerde gördüğü için çok memnun.

Hazal Kaya hayranları Misafir dizisinde bambaşka birisini buldu! 9

Misafir isimli Fox TV dizisinin ilk bölümü yayınlandı ve sosyal medyada izleyicilerde olumlu yorumlar peş peşe geldi. Severek takip ettiklerini belirten dizi izleyicileri, bambaşka bir Hazal Kaya gördüklerini ifade ettiler.

Bir izleyici şöyle yazdı: “İzliyorum, bu dizide bambaşka bir Hazal görüyorum. Yüzündeki ifade, bakışlar, her şeyiyle rolünün hakkını vermiş. Tek kelime ile muhteşemsin.”

En az Hazal Kaya kadar heyecanlı olduklarının altını çizen hayranlar, dizinin reytinglerinin de bol olmasını arzu ettiklerini ifade ettiler.