Ana sayfa Sosyal Medya Buğra Gülsoy yine rolüne kendini kaptırdı, yine harikaydı!

Buğra Gülsoy yine rolüne kendini kaptırdı, yine harikaydı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Misafir dizisinin Erdem’i olarak yeni sezonda ekranda yer almaya başlayan Buğra Gülsoy, tam anlamıyla bir karakter yaratma ustası olduğunu kanıtladı. Misafir dizisinde oyuncu bir kez daha hayranlarından övgüler aldı. Sosyal medyada oyuncu hakkında çok olumlu yorumlar yapıldı.

Buğra Gülsoy’un çok iyi bir oyuncu olduğunu ve rolüne çok yakıştığını belirten hayranlar, geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu’daki Sultan Melikşah’tan sonra, yeni rolünü de çok beğendiklerini ifade ediyor.

Bir dizi hayranı ünlü oyuncu için şu yorumu yaptı: “Buğra Gülsoy gerçekten çok iyi bir oyuncu. Adam her rolünü inanarak, yaşayarak oynuyor. Böyle bir oyuncunun kıymetinin bilinmesi, takdir edilmesi gerekiyor. İyi ki o Erdem olmuş; harika, naif bir diziyle tekrar ekranlara dönmüş.”

Buğra Gülsoy yine rolüne kendini kaptırdı, yine harikaydı! 7

Buğra Gülsoy bugüne kadar romantik komedi dizilerindeki performansları ile çok öne çıkmıştı. Geçen sezon ise Büyük Selçuklu Devleti’nin güçlü hükümdarı Melikşah karakterini muhteşem bir şekilde canlandıran oyuncu, şimdi çok farklı bir karakterde Misafir dizisiyle yeniden ekrana dönüş yaptı.

Birbirinden çok farklı rollerde olsa oyuncu kendisinden beklenenin en iyisini ortaya koyuyor ve hayranları da sosyal medya yorumlarında bunu takdir ile karşılıyor. Yeni dizide 3 çocuğunu büyütmeye çalışan, eşini bir trafik kazasında kaybeden baba karakterine hayat veren Buğra Gülsoy, naif rolüyle de öne çıkmayı başardı.

Daha önce Kızım dizisinde de baba karakterinde çok iyi çıkış yapan oyuncu, Misafir dizisinde Erdem karakteri ile de ileride de hatırlanabilecek bir rolde yer alıyor.

Hazal Kaya ile Buğra Gülsoy ikilisinin de Misafir dizisi için çok iyi bir seçim olduğunu belirten hayranlar, reytingleri de iyi gelirse dizinin bu sezon başarıyla yoluna devam edeceğine inanıyor.