Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya ve Burak Deniz’li Bizim Hikaye bir ülkede daha yayında!

Hazal Kaya ve Burak Deniz’li Bizim Hikaye bir ülkede daha yayında!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yaklaşık üç yıl önce yayınlanan Bizim Hikaye dizisi Güney Amerika ülkelerini fethetmeye devam ediyor. Başrollerinde Hazal Kaya ve Burak Deniz’in yer aldığı bir ülkede daha yayınlanacak.

Bizim Hikaye dizisi çok yakında Bolivyalı izleyicilerin karşısına çıkacak. ABD yapımı Shameless isimli diziden uyarlanan Bizim Hikaye, Fox TV için Med Yapım tarafından çekilmişti. Dizinin başrollerini paylaşan Hazal Kaya ve Burak Deniz çok iyi bir ikili olmuş, dizi de başarıya ulaşmıştı.

Anneleri tarafından terk edilen ve beş kardeşi ile alkolik babasına bakmak, bir yandan da evin geçimini sağlamak zorunda kalan Filiz’in hikayesi yayınlandığı dönem Türk izleyiciler tarafından çok sevilmişti.

Dizinin orijinalinde Türk aile yapısına aykırı birçok sahne bulunmasına rağmen Bizim Hikaye dizisi Türkiye’ye çok başarılı bir şekilde uyarlanmıştı. Bizim Hikaye’nin senaristleri Hatice Meryem, Banu Kiremitçi Bozkurt, Ebru Hacıoğlu, Verda Pars tarafından çok güzel bir şekilde uyarlanmış ve başarılı olmuştu.

Hazal Kaya ve Burak Deniz’li Bizim Hikaye bir ülkede daha yayında! 7

İki sezon ve 70 bölüm olarak yayınlanan Bizim Hikaye dizisi Mayıs 2019’da ekranlara veda etmişti. Bugüne kadar birçok ülkede yayınlanan Bizim Hikaye dizisinin YouTube’da yayınlanan Urduca bölümleri neredeyse 18 milyon kişi tarafından izlenerek bir rekora imza attı. Urdu dili Hindistan’da konuşuluyor.

Bizim Hikaye’nin başrol oyuncusu Hazal Kaya, dizinin sona ermesinden sonra uzun süre ekranlarda görünmedi. Kaya’nın son dizisi Misafir, Fox TV’de ekrana geldi ancak reytingleri çok düşük olunca final yapmasına karar verildi. En son Maraşlı dizisiyle büyük başarı yakalayan Burak Deniz ise çok yakında yeni projesi Şahmeran’da rol alacak.