Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Songül Öden Miami’de aşka geldi!..

Ünlü oyuncu Songül Öden Miami’de aşka geldi!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay- Yıllar önce Kıvanç Tatlıtuğ ile baş rolü paylaştığı Gümüş dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Songül Öden çok uzun süredir ekranlarda yok.

Oyuncu en son 2019 yılında Fox TV’de yayınlanan Bir Aile Hikayesi adlı dizide canlandırdığı ‘Reyhan’ karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştı.

Oyuncuyu izlemeyi özleyen hayranları, Netflix’de yayınlanmaya başlayan ve baş rolünde Sarp Akkaya ile birlikte rol aldığı yeni filmi ‘Beni Çok Sev’ i izleyerek Öden ile bir nebze de olsa hasret giderdi.

Geçtiğimiz yıl, dört yıldır birlikte olduğu, iş insanı Arman Bıçakçı evlenen ünlü oyuncu, eşiyle beraber Miami’de tatilde.

Ünlü oyuncu Songül Öden Miami'de aşka geldi!.. 9

Instagram hesabında eşiyle birlikte verdiği pozları art arda sıralayan Songül Öden takipçilerini mest etti. Oyuncunun keyifli hali hayranlarının gözünden kaçmazken fotoğraflara, ‘Mutluluğunuz daim olsun!’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Ünlü oyuncu Songül Öden Miami'de aşka geldi!.. 10

Ünlü oyuncunun paylaşımları kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alırken fotoğraflar bazı takipçilerine ise ‘Songül Öden Miami’de aşka geldi!’ dedirtti.

Ünlü oyuncu Songül Öden Miami'de aşka geldi!.. 11

Şimdiye kadar rol aldığı yapımlarla adından söz ettiren Songül Öden çok yakında Ay Yapım imzalı Oğlum dizisinde Canan Ergüder ve Nihal Yalçınkaya ile baş rolü paylaşacak.Yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız’ın oturduğu dizinin Show TV’de 2022 yılında izleyicilerle buluşması bekleniyor.