Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Subaşı ve Gonca Vuslateri’nin dizisinde büyük şok!

Hazal Subaşı ve Gonca Vuslateri’nin dizisinde büyük şok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde hem televizyon kanallarının hem de dijital platformların peş peşe dizi projelerinin ortaya çıkması ile oyuncu sirkülasyonu da hızlandı… Birçok oyuncu farklı farklı yapımlarda yerini almaya devam ediyor.

Netflix için hazırlandığı ortaya çıkan yapımlardan birisi de Sıcak Kafa isimli diziydi… Tims&B Production tarafından hazırlıkları yapılan dizinin sete çıkması bekleniyordu. Ancak beklenmedik gelişmeler yaşanıyor… Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre set ertelendi.

10 günlük ertelemenin nedeni olarak ise koronavirüs paniği gösterildi. Osman Sonant, Hazal Subaşı, Gonca Vuslateri ile Erdem Akakçe yeni dizinin kadrosunda bir araya geldi. Dizi hayranları da merakla gelişmeleri bekliyordu.

Ünlü isimleri buluşturan dizi için yapılan koronavirüs testlerinde yönetmen Mert Baykal ile bazı ekip çalışanlarının koronavirüs testlerinin pozitif çıkması üzerine erteleme yaşandı.

Deneme çekimleri yapılan dizinin setinde gelişen bu ani durum nedeniyle tüm çalışmalar 10 gün süre ile ertelendi.

Yüksek bütçesi ile dikkat çeken Sıcak Kafa dizisinde daha önce de Haluk Bilginer’in yerine Hakan Gerçek’in kadroya katıldığı bilgileri gelmişti.