Ana sayfa Sosyal Medya Kırgın Çiçekler’in Kemal’i Cansu Fırıncı, atv’nin reyting sorunu yaşayan dizisine geldi!

Kırgın Çiçekler’in Kemal’i Cansu Fırıncı, atv’nin reyting sorunu yaşayan dizisine geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2011 yılnda Ezel dizisinde kısa süre bulunan Cansu Fırıncı, sonrasında birçok farklı rolle hem dizilerde hem de sinema filmlerinde yerini aldı… Galip Derviş’ten Urfalıyam Ezelden dizisine farklı projelerde bulunduktan sonra Kırgın Çiçekler’de Kemal karakterine hayat verdi.

Kemal ile büyük bir çıkış yapan ve izleyicilerin aklında kalan Cansu Fırıncı, son dönemde de önemli dizilerde yerini aldı. Kızlarım İçin, Mehmetçik Kutül Amare ve Hizmetçiler dizilerinde yer aldıktan sonra ünlü oyuncu, Payitaht Abdülhamid dizisinde İzak karakteri ile yerini almıştı.

Cansu Fırıncı, 2021 yılına ise atv’nin Cuma akşamları yayınlanmakta olan Akıncı dizisine katılarak kariyer yolculuğuna devam ediyor… 1 Ocak’ta başlayan ve büyük umutlarla ekrana gelen fantastik kahramanlık hikayesi olan Akıncı reytingleri bir türlü istenilen seviyede gelmeyen yapımlar arasında bulunuyor.

atv’de reyting noktasında en sıkıntılı dizilerden olan Akıncı, Ağustos ayından bu yana büyük bir emek ve güçlü bir prodüksiyon başarısına rağmen izleyiciyi kendisine bağlamayı yeterince başaramayan dizilerden birisi oldu.

Cansu Fırıncı’nın yeni dizideki rolü ve performansı da merakla bekleniyor.