Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin çok iddialı dizisinde erteleme şoku!

Kanal D’nin çok iddialı dizisinde erteleme şoku!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D son dönemde diziler konusunda pek de şanslı değil.Arka Sokaklar’ın yüksek temposuna sevinen ve Sadakatsiz dizisiyle de büyük çıkış yapan Kanal D’de ayrıca ortalama reytingler alabilen Hekimoğlu bulunuyor.

Bu dizilerin arasına dün akşam ilk fragmanı yayınlanan Camdaki Kız dizisi yakında katılacak. Kanalın bir başka projesi daha olduğu ortaya çıkmıştı.Yönetmen Hülya Gezer’in başında olduğu ekip çalışmalarını sürdürüyordu. İngiltere yapımı olan Liar dizisinin uyarlaması olan yeni dizi, dikkatleri çekti.

Süreç Film imzalı dizinin ismi de Yalancı olarak belirlenmişti. Ancak gelen bilgiler dizideki bir ertelemeyi gözler önüne serdi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göreYalancı dizisi Eylül ayına ertelendi. 2021-2022 sezonu için hazırlanacağı ortaya çıkan dizi için meraklı bir bekleyiş vardı.

Gelen kulis bilgileri Kadir Doğulu ile Ceren Moray ikilisinin başrolde buluşmasının ihtimal dahilinde olduğunu iletiyordu.Bu iki güçlü isimin yeni bir dizide buluşma ihtimali de heyecanı artırmıştı.

Yalancı dizisi için oyuncu seçmelerinin de devam ettiği haberleri geliyor. Güçlü bir hikayesi bulunna dizinin iyi bir kurgu ve güçlü oyuncu kadrosu ile desteklenerek yeni sezonda ekranda olmasına karar verildi.

İki sezon yayınlanan Liar dizisi toplam 12 bölümden oluşuyor. Her sezon 6 bölümü yayınlanan dizi ilk olarak 2017 yılında ortaya çıkmıştı ve 2020 yılında da ikinci sezonu yayınlanmıştı.

Kırık Kanatlar, Yaralı Yürek, Diriliş Ertuğrul ve Avlu dizilerinde görev alan Hülya Gezer, ayrıca Hekimoğlu’nun da bir dönem yönetmenliğini yapmıştı.