Ana sayfa Sosyal Medya Hazar Ergüçlü’nun bir özelliği var ki, arkadaşları onu durduramıyor!

Hazar Ergüçlü’nun bir özelliği var ki, arkadaşları onu durduramıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, en son Saklı isimli BluTV projesinde hayranlarının karşısına çıktı. Dizinin başrol erkek oyuncusu ise Fırat Çelik oldu. Etkileyici bir hikaye ile izleyicilerle yeniden buluşan ikili, iyi bir partnerlik süreci de geçirdi.

Uzun yıllardır Fransa’da yaşamına devam eden ve Saklı dizisi için yeniden İstanbul’a gelen Fıırat Çelik, hayranlarını mutlu etti. Hazar Ergüçlü ile Fırat Çelik ikilisi, Onedio’nun youtube programına konuk oldu.

Partnerlik testi yapılan ikili eğlenceli anları ile dikkat çekti. Bu test sırasında Hazar Ergüçlü’nün çok yemek yemesinin ortaya çıkması da gülümsetti. Fırat Çelik, “Sürekli yiyor. Bakayım ağzında bir şey var mı?” diyerek herkesi gülümsetti. Hazar Ergüçlü de bu durumu kabullendi ve “Hala yiyor, sadece sette değil. Rujumu bile yedim” diyerek espriye destek oldu.

Fırat Çelik’in çok iyi sır sakladığı da bu röportajda ortaya çıktı. Oyuncu ketum bir yapısının olduğunu kabul etti.

Hazar Ergüçlü, koşullar ne olursa olsun aşkının peşinden giden birisi olduğunu ifade etti.

Saklı dizisi için çok çalıştıklarını anlatan Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik ile iyi bir partner olduklarını da belirtti. İkilinin görüntüsü de her haliyle iyi bir işbirliği içinde olduklarını gösteriyor.