Ana sayfa Sosyal Medya Pis Yedili dizi hayranları müjde! Orço geri geliyor! Burak Alkaş müjdeyi verdi!

Pis Yedili dizi hayranları müjde! Orço geri geliyor! Burak Alkaş müjdeyi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Burak Alkaş, uzun yıllardır dizi ve sinema sektöründe birçok projede yer aldı. 2005 yılından bu yana setlerde gördüğümüz oyuncu, en çok da Pis Yedili isimli yapımdaki Orço karakteri ile gönülleri kazandı.

Uzun bir aradan sonra Tozkoparan isimli dizi projesi ile yeniden setlere dönüş yapan oyuncu, canlandırdığı Fikri karakteri ile dikkatleri çekiyor. Bu karakter için bilinen imajından çok farklı bir görüntüye kavuşan oyuncu, hayranlarının da fazlasıyla şaşırttı.

Pazar akşam üstü TRT1 ekranında yayınlanan Tozkoparan, bilindiği üzere çocuklara yönelik hazırlanan bir dizi. Burak Alkaş da 2019 yılından bu yana dizinin ekibinde yer alıyor.

Pis Yedili dizi hayranları müjde! Orço geri geliyor! Burak Alkaş müjdeyi verdi! 7

Burak Alkaş, “Değiştirdik biraz imajımızı. Yeni dizimiz var. Tozkoparan’da oynuyorum. Dördüncü senedeyiz, çok güzel bir işimiz var. Beşinci sezonu çekiyoruz. Çok keyifli, benim de oynadığım karakter çok keyifli. Çılgın bir profesörü oynuyorum. Her şey çok güzel” açıklamasını yaptı.

Pis Yedili dizisindeki Orço karakterinin filminin olacağını da ilk kez duyuran oyuncu, esprili haliyle de gülümsetti. Bu karakterin akıllarında olduğunu belirten Burak Alkaş, “Yazılan bir senaryomuz vardı. Onun üzerine konuşmalarımız vardı. Her şey netleşmeye başladı. Nasipse Orço’nun filmi gelecek” açıklamasını yaptı.

Pis Yedili dizisindeki oyunculardan kimsenin yeni çalışmada olmayacağını belirten Burak Alkaş, filmde yeni bir kadro ile Orço’nun hikayesinin anlatılacağına değindi.