Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi 3. sezonunda da büyük başarısını sürdürebilecek mi?

Kızılcık Şerbeti dizisi 3. sezonunda da büyük başarısını sürdürebilecek mi?

tarafından ker_def

Kızılcık Şerbeti dizisinin ilk sezonda çok iyi çıkış yapması sonrasında ikinci sezonda gerçekleşen çift haneli büyük reyting başarıları çok dikkat çekti.

Geniş bir oyuncu kadrosu bulunan hikayesi ile Türkiye’de günlük yaşamı etkileyen bir yapım olması bakımından Kızılcık Şerbeti’nin dikkat çeken bir hikayesi bulunuyor.

Muhafazakar ve seküler ailelerin çeşitli özelliklerinin yansıtıldığı ama değerlerin ortak olduğunun ifade edildi bir hikaye ile başlayan Kızılcık Şerbeti dizisi, daha sonra reyting uğruna hikayesinde farklı kültürlerdeki insanlar arasındaki karşılıklı çatışmalara daha fazla odaklanan bir hikaye halini aldı.

İkinci sezonda elde edilen büyük başarı aslında senaristlerin karakterler üzerinden geniş kitleleri etkileyebilecek çeşitli çatışmaları öne çıkartmasının bir sonucuydu.

Şimdi ise üçüncü sezon öncesinde hazırlıklar devam ediyor ve senaryonun nasıl ilerleyeceği merakla bekleniyor. Üçüncü sezonda da büyük başarılar gelmesi için senaristlerin çok güçlü bir hikaye ortaya koyması şart.

Kızılcık Şerbeti dizisine yeni karakterlerin katılacağı ve bunun için de ünlü isimler ile görüşmeler yapıldığı da ortaya çıkmıştı.

Fırat Çelik gibi uzun yıllardır ekranlarda fazla gözükmeyen ünlü bir ismin dizinin kadrosuna dahil olması da üçüncü sezon hikayesinin çok farklı olacağına işaret ediyor. Fırat Çelik, dizinin hikayesinde Cemal karakteri ile yerini alacak. Cemal hikayede Evrim Alasya’nın canlandırdığı Kıvılcım karakteri ile ilişkili bir noktada bulancak.

Dizinin kadrosuna dahil olan isimler arasında Şebnem Bozoklu da bulunuyor.

Kızılcık Şerbeti dizisine katılacak yeni isimler ile birlikte üçüncü sezonun da çok etkili olması bekleniyor. Ancak ikinci sezonda gerçekleşen büyük reyting sıçramasının üçüncü sezon boyunca devam etmesi hiç de kolay bir şey olmayacaktır.