Ana sayfa Dizi Haberleri Hazır olun müthiş bir iş geliyor! Damla Sönmez ve Murat Yıldırım’lı Aziz’de geri sayım başladı!

Hazır olun müthiş bir iş geliyor! Damla Sönmez ve Murat Yıldırım’lı Aziz’de geri sayım başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin bu sezon en iddialı işlerinden birisi Aziz dizisi olacak gibi görünüyor. Hayran kitlesi çok büyük iki yetenekli oyuncu Damla Sönmez ve Murat Yıldırım’ı bir araya getiren Aziz dizisinde nihayet geri sayım başladı.

Damla Sönmez ve Murat Yıldırım hayranlarının dört gözle beklediği, daha çekimleri başlamadan tanıtım filmleri hazırladığı Aziz dizisinde ilk bölümün yayını için son adım atıldı. Dizi ekibi dün nihayet bir araya geldi ve ilk bölümün çekimi için sete çıktı.

Aziz ekibi büyük bir heyecanla, yeni sezonun bu iddialı dizisi için hummalı bir çalışmaya başladı. Ekip dün Antakya’da çekimlere start verdi.

Aziz dizisinde Damla Sönmez ve Murat Yıldırım’ın yanı sıra genç oyuncular Simay Barlas ve Baran Akbulut ile Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Meral Çetinkaya, Eren Hacısalihoğlu, Güven Murat Akpınar gibi çok tecrübeli oyuncular bir araya geliyor.

Hazır olun müthiş bir iş geliyor! Damla Sönmez ve Murat Yıldırım'lı Aziz'de geri sayım başladı! 7

Dizinin hikayesi 1930’lu yıllarda geçecek. Dizide Aziz bir Fransız askerinin ölümüne neden olacak. Bu olaydan sonra da Antakya’yı terk edecek olan Aziz, büyük aşkı olan Dilruba’yı bırakmak zorunda kalacak. Aziz, bu olayın unutulması sonrasında döneceği Antakya’da bambaşka bir hayatın kapılarını açacak. Ancak bu hayat büyük sınavları beraberinde getirecek. Çünkü hiçbir şey artık Aziz’in bıraktığı gibi olmayacak.

Aziz dizisini heyecan dorukta bekleyen Damla Sönmez ve Murat Yıldırım fanları, daha çekimler başlamadan önce dizi için tanıtım filmi ve afiş hazırlamış, sosyal medyada paylaşmıştı. Daha dizi başlamadan başlayan bu heyecan Aziz dizisinden beklentinin büyük olduğunu gösteriyor.