Ana sayfa Sosyal Medya Ozan Dolunay’ın yeni dizisindeki imajı hayranlarının ağzını açıkta bırakacak!

Ozan Dolunay’ın yeni dizisindeki imajı hayranlarının ağzını açıkta bırakacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni nesilin yakışıklı oyuncularından Ozan Dolunay yeni dizisiyle yakında ekrana gelmeye hazırlanıyor. Genç oyuncunun dizi için yenilediği imajı hayranlarından tam not aldı.

Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı Cenk Karaçay karakteriyle özellikle genç kızların kalbinde yer eden yakışıklı oyuncu kariyerinde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Zalim İstanbul’dan sonra rol aldığı İyi Günde Kötü Günde dizisi yeterince reyting alamayınca sona eren Ozan Dolunay, ekranlardan bir süre uzak kalmıştı.

Dolunay, bu yıl dijital kanal Gain TV için çekilen Bizi Ayıran Çizgi dizisinde Sinan karakterini canlandırmış ve Hazal Subaşı’yla başrolü paylaşmıştı. Yetenekli oyuncu Ozan Dolunay yeni dizisiyle Fox TV ekranında hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Ozan Dolunay'ın yeni dizisindeki imajı hayranlarının ağzını açıkta bırakacak! 26

Med Yapım tarafından çekilecek dizinin adı İmkansız. Başrollerini Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un paylaştığı İmkansız dizisi Fox TV’de ekrana gelecek. Yayın tarihi henüz belli olmayan dizide Ozan Dolunay’ın canlandıracağı karakterle de ilgili henüz bir bilgi yok.

Ancak yeni dizisinde Ozan Dolunay’ın imajı, sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafla ortaya çıktı. Yeni dizisinde daha uzun saçlarla ekrana gelecek olan yakışıklı oyuncu, bu yeni görünümüyle hayranlarından tam not aldı. İşte yakışıklı oyuncunun yeni görünümü.

Ozan Dolunay'ın yeni dizisindeki imajı hayranlarının ağzını açıkta bırakacak! 27

Yeni projenin Japonya’da yayınlanan Oasis/A Love Story dizisinin uyarlaması olacağı belirtiliyor. Aslında bu dizi projesi çok uzun süredir konuşuluyordu ancak bir türlü hayata geçmemişti.