Ana sayfa Sosyal Medya Cengiz Bozkurt ve Nurgül Yeşilçay herkesi şaşırtacak bir projeyle geliyor!

Cengiz Bozkurt ve Nurgül Yeşilçay herkesi şaşırtacak bir projeyle geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadro müthiş, Nurgül Yeşilçay ve Cengiz Bozkurt başrolde! Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın imaj değiştirmesine neden olan proje Kim Bu Aile isimli sinema filmi oldu…

Kefaret isimli dizide izlediğimiz oyuncu saçlarını sarıya boyattı. Yeşilçay, bu durum ile eğlenen sözleriyle de magazin gündeminde çok konuşuldu. Ünlü oyuncu yeni rolü için imajını değiştirirken, başrolde de Cengiz Bozkurt ile bir araya geldi.

Cengiz Bozkurt ve Nurgül Yeşilçay herkesi şaşırtacak bir projeyle geliyor! 9

Son yıllarda dizilerde sıklıkla gördüğümüz Cengiz Bozkurt son 2 yıl içinde birbirinden farklı rollere hayat verdi. Jet Sosyete dizisinde Cengiz Özpamuk karakterini canlandıran oyuncu, Gençliğim Eyvah’ta ise Arif Asmalı oldu…

Ardından 50 M2 isimli Netflix dizisinde muhtar olarak izlediğimiz oyuncu, Kuzey Yıldızı dizisine ise Cevher karakteri ile katıldı.

Leyla ile Mecnun dizisinin yeni dönemi için sete çıkan Bozkurt, Erdal Bakkal karakteri ile yeniden hayranları ile buluştu.

Cengiz Bozkurt ve Nurgül Yeşilçay herkesi şaşırtacak bir projeyle geliyor! 10

Usta oyuncu şimdi ise Kim Bu Aile isimli sinema filmi için sete çıktı. Üst üste projelerde yer alan Cengiz Bozkurt, her rolün hakkını veren performansıyla da alkışı hak etti.

Kim Bu Aile isimli sinema filminde güçlü bir oyuncu kadrosu bir araya geldi. Ferit Aktuğ, Altan Erkekli, Doğan Can Sarıkaya ve Onur Buldu’nun yer aldığı filmi Bedran Güzel yönetiyor.

Cengiz Bozkurt ve Nurgül Yeşilçay herkesi şaşırtacak bir projeyle geliyor! 11

Son gelen bilgilere göre filmin kadrosuna; Fatih Al, Beste Kökdemir, Burak Sarımola ve Kerem Atabeyoğlu da katıldı.