Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu daha veda etmeden Aytaç Şaşmaz yeni dizisini buldu!

Hekimoğlu daha veda etmeden Aytaç Şaşmaz yeni dizisini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden Hekimoğlu dizisinde Emre karakterini Aytaç Şaşmaz canlandırıyor. Genç oyuncu son dönemin yükselen yıldızları arasında bulunuyor. Hem diksiyonu hem ses tonu hem de etkileyici performansı ile ekrana çok yakışan Şaşmaz, yeni bir dizi anlaşması yaptı.

Kanal D’nin 50. bölümde final yapılmasına karar verdiği Hekimoğlu’nda 2 başarılı sezon geçiren oyuncu, böylece yeni dizisini de bulmuş oldu. Şaşmaz yine Kanal D ekranında ama başka bir dizide bambaşka bir rolde yer almaya devam edecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu ARC Yapım tarafından hazırlıkları devam eden Baht Oyunu isimli dizi için anlaştı. Dizide kadın başrol ise Cemre Baysel olarak belirlendi…

İkilinin hayranları iyi bir çift olacaklarını düşündüklerini sosyal medyada paylaşıyor. Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in enerjileri ve uyumları da çok merak ediliyor…

Hekimoğlu’nun dijitalde devam etmesini umut eden hayranlar için bu olumsuz bir mesaj oldu. Zira Hekimoğlu’nun dijitalde devam etmesiyle ilgili küçük bir umut vardı ama genç oyuncunun yeni bir anlaşma yapması, bu umudun boş bir umut olabileceğine işaret ediyor.