Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV karar verdi, Alev Alev dizisinde final tarihi netleşti!

Show TV karar verdi, Alev Alev dizisinde final tarihi netleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin dizilerine sırayla final yaptırması izleyicileri çok üzüyor… Arıza’nın ardından geçtiğimiz hafta Ramo dizisi ekrana veda etti. Her iki yapımın hayranları da bu duruma çok üzüldüklerini sosyal medya mesajlarında paylaştı. Ayrıca iyi reytingler alan her iki dizinin hayranları da neden böyle bir durum yaşandığını tam olarak anlayamaadı ve final kararlarına tepkilerini gösterdi.

Show TV ise zarar eden yapımlarını yayından kaldırmakta kararlı. Ramo gibi gayet iyi sonuçlar alan bir dizi bile ekran ömrünü sürdüremiyor.. Şimdi de Show TV’den yeni bir karar geldi. Alev Alev dizisinin de final tarihi belli oldu. Bu sezona iyi başlayan dizinin bu akşam 24. bölümü yayınlanacak.

Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz ve Hazar Ergüçlü’nün başrollerinde yer aldığı dizinin finaline sadece 4 bölüm kaldı. Alev Alev 28. bölümü itibari ile ekran ömrünü tamamlayacak.

Show TV’nin yayında olan bir diğer dizisi Kuzey Yıldızı da Haziran ortasında 68. bölümle birlikte izleyicilerine veda edecek.

Show TV’nin yeni stratejisi çerçevesinde yeni diziler de yaz ayından itibaren bir bir ekranda olmaya başlayacak. İlk başlaması beklenen dizi ise Bensu Soral ile Kubilay Aka’yı buluşturan Camtavanlar olacak gibi görünüyor.