Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde bir itiraf ile gelen değişim heyecanı!

Hekimoğlu dizisinde bir itiraf ile gelen değişim heyecanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Hekimoğlu dizisinin ikinci sezonu devam ediyor. Dizinin 17. yeni bölümü 15 Eylül Salı akşamı yayınlanacak. Reytinglerin geçen sezona nazaran düşük gelmesi, ekipte bir rahatsızlık yarattı. İlerleyen haftalarla birlikte reytinglerin yeniden yükselişe geçmesi beklentisi var.

Belçim Bilgin’in kadroya katılması ise diziye hareket kattı. Özellikle Ateş Hekimoğlu’nun geçmişini merak eden izleyiciler için Selin karakterinin gelişi, bazı detayların ortaya çıkmasını sağladı. Belçim Bilgin dizide ne kadar kalacak net değil ama kaldığı süre boyunca Ateş Hekimoğlu’nun özel yaşamına dair birçok detay ortaya dökülecek. Bu durum da Hekimoğlu izleyicilerini heyecanlandırmaya yetiyor.

17. yeni bölümden 2. fragman yayınlandı… Hekimoğlu iki ateş arasında! Ateş için için işler karışmıştır. Bir tarafta çözmesi gereken vakalar diğer tarafta fazlasıyla kafasını karıştıran gönül işleri! Özellikle de Selin’in “Sen haklıydın, sen benim için doğru kişiydin” sözleri Ateş Hekimoğlu’na nasıl etki edecek, bu durum dizide neleri değiştirecek merakla bekleniyor.

Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hayranları, sosyal medyadan desteği artırdı. Dizinin reytinglerinin artması için farkındalık adına birçok yorum paylaşılıyor. Bakalım bu çabalar 17. bölümde reytinglerin yükselmesine etki edecek mi?

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de! İşte 17.bölümden 2. fragman: