Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde bir tercih her şeyi değiştirecek!

Hekimoğlu dizisinde bir tercih her şeyi değiştirecek!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Hekimoğlu dizisinin dün akşam 36. bölümü yayınlandı ve yine kemik izleyici grubu tarafnıdan da ilgiyle izlendi. House MD dizisinden uyarlanan Hekimoğlu’nun heyecanlı bölümlerine bir yenisi daha ekleniyor.

Timuçin Esen’in müthiş performans sergilediği sosyal medyada da her hafta gündemde yer alarak twitter ortamını salladığı Hekimoğlu dizisi, 16 Şubat Salı akşamı 37. yeni bölümüyle geliyor. Yeni bölümden yayınlanan fragmanda ise olay denilebilecek sahneler var. Mahkemeye çıkartılan Hekimoğlu, bir hastasının acil ameliyatı nedeniyle mahkeme salonunu terk ediyor.

10 yıl ceza alması gündeme gelen Hekimoğlu, kendisine çelme takıldığını düşünüyor ve içinde bulunduğu durumda bile o kadar da endişeli değil. Mahkemeye çıkan Ateş, ceza alacak mı? Dizinin 37. yeni bölümünde bu sorunun yanıtının ortaya çıkması bekleniyor.

Mahir’in uğraşları sonucu Ateş sonunda mahkemeye çıkar. Ancak mahkemenin yapıldığı sırada önemli bir durum yaşanır. Bir hasta için karar verilmesi gerekmektedir. O anda salondan çıkmaya çalışan Ateş için bir tercih söz konusu olur. Ateş ceza alacak mı?

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de izleyicilerinin karşısına çıkacak.