Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde cevabı en çok merak edilen soru!

Hekimoğlu dizisinde cevabı en çok merak edilen soru!

tarafından ker_def

Hekimoğlu dizisi Kanal D ekranında Salı akşamları yayınlanmaya devam ediyor. House MD dizisinden uyarlanmasına rağmen, birçok izleyici orijinaline göre Hekimoğlu’nu daha çok beğendiklerini belirten yorumlar yapıyor.

Şimdiye kadar dizinin 36 bölümü yayınlandı. Timuçin Esen muhteşem oyunculuğu ile her hafta izleyenleri mest ediyor. Sosyal medyada da sıklıkla gündemde yer almayı başarıyor. Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay da başrolde yer almanın hakkını performansları ile sergiliyor.

Hekimoğul dizisinin 16 Şubat Salı akşamı yayınlanacak olan 37. Bölümünden ikinci fragman yayınlandı! Hekimoğlu kendini toparlayacak mı? Hekimoğlu yaşadığı kötü durumların etkisinden çıkmaya çalışırken hastaneye gelen bir hasta pek çok şeyi sorgulamasına neden olur. İpek ise Hekimoğlu’nun yanındadır.

Mahkemeye çıkan Ateş, ceza alacak mı? Cevabı en çok merak edilen soru oldu. İşte bu sorunun yanıtı da merakla bekleniyor… İzleyiciler hikayenin gidişatını etkileyecek bu durumun nasıl sonuçlanacağına odaklandı.

Mahir’in uğraşları sonucu Ateş sonunda mahkemeye çıkar. Ancak mahkemenin yapıldığı sırada önemli bir durum yaşanır. Bir hasta için karar verilmesi gerekmektedir. O anda salondan çıkmaya çalışan Ateş için bir tercih söz konusu olur. Ateş ceza alacak mı? dizinin yeni bölümü bir hayli heyecanlı geçecek.