Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisinde herkes bu olaya çok şaşırdı, yoksa gerçek mi?

Arka Sokaklar dizisinde herkes bu olaya çok şaşırdı, yoksa gerçek mi?

tarafından ker_def

Arka Sokaklar dizisinin 19 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak olan 578.yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu’nun başrollerinde yer aldığı, her hafta iyi reytingleri ile dikkat çeken Arka Sokaklar dizisinde yine heyecanlı anlar yaşanacak. Alp Korkmaz’ın canlandırdığı Ali karakterinin başı büyük bir belaya giriyor… Ali, Servet’ten rüşvet almak ile suçlanıyor. Bu doğru mu? Hikayenin gidişatı gerilimi de artıracak gibi duruyor.

15. sezonuna başarıyla devam eden dizinin 578. bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili hem bilgiler hem de iki fragman yayınlandı… Ekip, muzafferin kirli yanını görüyor! Ekip, kumar oynatıldığını öğrendikleri mekana gizli bir operasyon düzenler. Bu mekanda sürpriz bir kişi daha vardır: Terör Şube Komiseri Muzaffer. Muzaffer’in kumar sevdası onu ekibimizin eline düşürür.

Muzaffer, mekanı korumak için yüklü bir miktar parayı haraç ister. Mekan sahibinin kabul ettiği haraç verildiği sırada ekibimiz Muzafferi kıskıvrak yakalamayı başarır. Muzaffer, sorguda bülbül gibi şakımaya başlar. Servet Amcanın kirli işleri ile ilgili bilgiler verir.

Ali, ailesini korumak için üstüne atılan iftirayı kabul ediyor ve tutuklanarak cezaevine gönderiliyor! Servet, bilendiği ekip elemanlarına saldırılarını sürdürmektedir. Bu sefer Rıza Babanın ailesi hedeftir.

Ali ile eşi Pınar’a ait ortak hesaba yüklüce para aktaran Servet, rüşvet kumpası ile ekibi şoke eder. Ali ve Pınar gözaltına alınır. Rıza Baba eli, kolu bağlı olayı çözmeye çalışırken ikinci bir şok yaşar. Ali, eşini kurtarmak için tüm suçlamaları kabul eder. Pınar’ı bu savaştan uzak tutmak için geri dönülmesi zor bir karar almıştır.