Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde hem Survivor göndermesi hem de kovulma vakası var!

Hekimoğlu dizisinde hem Survivor göndermesi hem de kovulma vakası var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Hekimoğlu dizisinin 1 bölüm uzaması izleyicilerini mutlu etmişti. 50.bölümünde final yapması beklenen dizinin 25 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak olan 51. bölümle birlikte final yapacağı ortaya çıkmıştı.

1 bölümlük artı bile izleyicileri mutlu etmeye yetti. Hekimoğlu dizisinin 18 Mayıs Salı günü yayınlanacak olan 50. bölümünden yeni fragman ortaya çıktı. Survivor’daki Ada Konseyi’ni hatırlatan görüntüler izleyicileri de şaşırttı. Dizinin yeni bölümünde önemli bir başka gelişme daha var…

Kaan Yıldırım’ın canlandırdığı Mehmet Ali karakteri kovuldu. Hem de ona kovulduğunu söyleyen kişi ne Ateş ne de İpek. Ekipten birisi tarafından kovulduğu söylenen Mehmet Ali, ne yapacak? Yıldırım’ın dizinin finalinden önce ayrılıp ayrılmayacağı da merakla bekleniyor.

Ateş ve ekibi büyük bir hata yapıyor. Yeni ekibin bu yanlışı karşısında Ateş ne yapacak? İpek, Ateş’e bunun hesabını nasıl soracak? Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık ve Kaan Yıldırım’ın başrolünde yer aldığı Hekimoğlu dizisinde izleyiciler finalde İpek ile Ateş’i bir aşk haliyle görmek ve böyle hatırlamak istiyor.

Bakalım senaristler bu çağrıya kulak verecek mi_ Hekimoğlu yeni bölümüyle 18 Mayıs Salı 20.00’de Kanal D’de!