Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde izleyicilerin en çok merak ettiği şey!

Hekimoğlu dizisinde izleyicilerin en çok merak ettiği şey!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu, salı akşamları birçok kişinin ekran karşısına geçme nedeni… House MD dizisinden uyarlanan Hekimoğlu’na kendisini kaptıran izleyiciler, ekran başında zamanın nasıl geçtiğini bilmiyor.

Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Aytaç Şaşmaz, Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Belçim Bilgin’in etkileyici performansı da izleyenler tarafından takdirle karşılanıyor.Peki Hekimoğlu hayranları dizide en çok da neyi bekliyor?

Sosyal medyadaki yorumlara bakılır ise İpek ve Ateş arasında bir aşk yaşanmasını çok istiyor. Bu sahnelere daha çok zaman olduğunu belirten Hekimoğlu hayranları, İpek ile Ateş arasındaki büyük gerilimlerin de yaşandığı bu durumların bir aşkı da getirmesini istiyor.

Bir izleyici bu konuda şöyle bir yorum yaptı: “Artık İpek ve Ateş’in birlikte bir şeyler yaşayacağı sahneler gelir mi bu bölümden sonra? Bilenler varsa bunun spoilerini verebilir. Sıkıldık beklemekten…”

Henüz İpek ve Ateş arasında gerilim düşmeyecek, hatta daha da artacak. Aşk ise çok uzakta duruyor.

Her bölüm üzerine katarak ilerleyen Hekimoğlu dizisinin farklı havası ve izleyicilere hissettirdiği duygular, yapımın güçlü yanları. Oyunculuk performanslarının da çok iyi olması, Hekimoğlu’nun uzun süre daha ekranda kalabileceğini gösteriyor.