Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde kafalar fena karıştı!

Hekimoğlu dizisinde kafalar fena karıştı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında son 6 bölümü kalan Hekimoğlu dizisinin akıbetinin ne olacağı merakla beklenirken, izleyiciler ise son bölümleri de yine heyecanla takip edecek. Timuçin Esen’in müthiş performansı ile Ateş Hekimoğlu karakterinde serenat yaptığı bir ortamda dizi hayranları final kararından çok rahatsız oldu.

Hekimoğlu dizisinin dijitalde ekrana gelmesine yönelik olarak yapılan görüşmeler heyecanı artırmış ve umutları yeşertmişti. Ancak bu konuda henüz net bir durum yok ve küçük bir ihtimal olarak kalmaya devam ediyor.

Hekimoğlu dizisinin 45. yeni bölümü 13 Nisan Salı günü yayınlanacak. Yeni bölümden yeni fragman da paylaşıldı. Dizinin hikayesini de yine dikkat çeken gelişmeler var… Ateş’in söylediklerinden İpek’in kafası karışıyor!

Ekip yine karar aşamasındadır. Hastanın neyi olduğunu bulmaya çalışırken kendi aralarında tartışırlar. Memoli üst üste yaptığı hatalardan dolayı diğerlerinden daha tedirgindir.

Öte yandan İpek ve Ateş arasındaki belirsizlik iyice gün yüzüne çıkmıştır. Ateş’in söyledikleri İpek’in kafasını karıştırır.

Timuçin Esen’in yanı sıra;  Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrolünde yer aldığı Hekimoğlu yeni bölümüyle 13 Nisan Salı 20.00’da Kanal D’de!