Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde sarsıcı bir karar daha!

Hekimoğlu dizisinde sarsıcı bir karar daha!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden olan Hekimoğlu, ne yazık ki sezon sonunda izleyicilerine veda edecek. Geriye sadece 8 bölümü kalan dizi, 18 Mayıs tarihinde yayınlanacak 50. bölümü ile birlikte ekran ömrünü tamamlayacak.

Kanal D, dizi için düşük gelen reytinglere rağmen, sezon sonuna kadar destek sağlayarak izleyicileri mutlu etti. Ancak 3. sezonun olmaması da birçok dizi hayranı adına üzüntü verici bir karar oldu… Dizin kemik kitlesini sarsan bu veda kararından sonra izleyiciler yeniden ekran başına geçecek mi, yoksa bu kararın ortaya çıkması reytingleri daha da mı düşürecek merak ediliyor.

Hekimoğlu dizisinde müthiş bir performans ortaya koyan Timuçin Esen’i izlemek için hayranlar 30 Mart Salı akşamı yeniden ekran başına geçecek. Hekimoğlu 43. Bölüm Fragmanı yayında! Memoli’nin önerisi Ateş tarafından kabul ediliyor!

Genç bir hasta aniden düşüp bayılır, ekip bunun için araştırma yapıp önerilerini Ateş’e sunarlar. Bu bilinmeyen hastalık herkes için zorlayıcı olsa da Memoli’nin önerisi kabul görür.

Genç hastayı kurtarabilecekler mi? Hekimoğlu 43. yeni bölümüyle 30 Mart Salı 20.00’da Kanal D’de!