Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde yapılan olumsuz hamle!

Hekimoğlu dizisinde yapılan olumsuz hamle!

tarafından ker_def

Timuçin Esen’in Ateş Hekimoğlu olarak hayranlarını mest ettiği Kanal D dizisinin reytingleri sıkıntılı gitmeye devam ediyor. Ancak hikaye için aynı şeyi söylemek yanlış olacaktır. Kalitesini fark ettiren, oyunculuk performansları ile adından söz ettiren ve farklı konsepti ile de ilgiyi hak eden bir dizi Hekimoğlu…

Dizi ile ilgili yapılan genel değerlendirmeler izleyicilere yeterince ulaşamadığı noktasında birleşiyor. Kanal D biraz daha dizinin tanıtımını artırsa, belki farklı sonuçlar olabilir… Hikayede ise 40 bölüm geride kaldı.16 Mart salı akşamı 41. yeni bölümde Ateş ile İpek karşı karşıya gelecek. Heyecan yine çok yüksek olacak.

İşte Hekimoğlu dizisinin 41. bölümünde yaşanacakların detayı: Ateş ve İpek’i karşı karşıya getiren vaka! Ateş, iki kere düşük yapmış hamile hastasına durumu anlatmaktadır. Acilen karnındaki bebeği alınmazsa kadın ölecektir. Kadın ise, Ateş’in söylediklerini dinlemez ve çocuğu doğurmaya kararlı olduğunu söyler.

Hamile kadın, İpek’i duygusal bir yönden yakalayarak kendisi gibi düşünmesini sağlar. İpek de, kadına zarar vermeden çocuğu kurtaracağını düşündüğü bir hamle yapar. Bu hamlesi, bir anda işleri olumsuz yönde hızlandırır.

Kadın, kötüleşmeye başlar. Bu durum Ateş ile İpek’in arasında büyük bir tartışma yaşanmasına neden olur.

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de!