Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu hayranları heyecanla bu haberi bekliyor!

Hekimoğlu hayranları heyecanla bu haberi bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları yayınlanmakta olan Hekimoğlu dizisinin hayranları, son dönemde çıkan haberler üzerine gelişmeleri merakla bekliyor. Kanal D’nin 50. bölümü itibari ile final kararı almasının ardından, geride sadece 7 bölüm kaldı…

Timuçin Esen’in muhteşem performansı ile ekranda resital verdiği Hekimoğlu dizisinin dijitalde devam edebileceğine yönelik değerlendirmeler, görüşmelerin yapıldığının ortaya çıkması ile bur umut ışığı doğurmuştu. Hekimoğlu’nun dijitalde de olsa devamı yönünde sosyal medyadan kampanya başlatan hayranlar, şimdiler gelecek habere kilitledi.

Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın da başarılı performansları ile taçlandırdığı Hekimoğlu dizisinin dijitalde devam edebilme ihtimali olsa da, bu çok yüksek bir ihtimal olarak değerlendirilmiyor. Yine de gelecek haberler merakla bekleniyor. Henüz ciddi sayılabilecek bir yeni durum yok. Şimdilik görüşmeler yapıldığı bilgisi geldi.

Hekimoğlu’nın 6 Nisan Salı akşamı yayınlanacak olan 44. bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Hekimoğlu 44. Bölüm 3.Fragmanı yayınlandı. Ateş ve İpek karşılıklı romantik bir akşam yemeğinde bir araya geliyor.

Ateş, evdeki köpeğin her yeri dağıtmasından şüphelenir ve en son hırsız girdiğini düşünür. İpek ve Ateş akşam yemeğinde kendilerine güzel bir masa hazırlar.

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de!