Ana sayfa Dizi Haberleri Melike İpek Yalova da Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılıyor!

Melike İpek Yalova da Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da yaprak dökümü devam ediyor. Dizinin 3. sezon başlarında Vahide Perçin’in ayrılığının ardından başrollerden birisi olan Uğur Güneş’in de gidişine şahit oldu izleyici. Her ne kadar başrollerin gitmesine kimsen ihtimal vermese de Bir Zamanlar Çukurova da beklenmeyen gelişmeler olmaya başladı.

Dizinin Yılmaz ve Hünkar’ı, kemik kadroda dizinin ana hikayesinde yer alan isimlerdi. Bir başka isim Melike İpek Yalova ise daha sonra diziye katılsa da o da kadronun önemli isimlerinden birisi.

Dizide Müjgan karakterine hayat veren Melike İpek Yalova’nın da kısa bir süre içinde Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda edeceği öğrenildi. Aslında Yılmaz’ın gidişinden sonra Müjgan karakterinin gitmesi de kaçınılmaz oldu bir yerde!

Furkan Palalı’nın hayat verdiği Fikret ile yakınlaşsalar da Fikret’in Adnan Yaman’ın kardeşi olduğu ve başka amaçları olduğu ortaya çıktı.

Melike İpek Yalova’nın anlaşmasının 3. sezonda biteceği ve 4. sezonda devam etmeyeceği ortaya çıktı! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği kulis bilgisine göre oyuncu, projeye veda edecek.

Kesinleştiği ifade edilen bilgiyle göre, Bir Zamanlar Çukurova, 100. bölümde sezon finali yapacak. Ancak Melike İpek Yalova, projeye daha önce veda edecek.