Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hekimoğlu’ndan sonra Timuçin Esen’i yeniden ekrana dönmeye ikna etmek ancak böyle bir projeyle olurdu

Hekimoğlu’ndan sonra Timuçin Esen’i yeniden ekrana dönmeye ikna etmek ancak böyle bir projeyle olurdu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Timuçin Esen, kolay kolay proje kabul etmeyen isimlerden birisi. Çok özel bir yapım olmadığı sürece, karakteri de içine sindiremez ise ünlü oyuncu rol almak istemez. Bunu birçok kez gösteren oyuncunun kabul etmediği tekliflerin sayısını bilmek bile zor.

Timuçin Esen, nadiren projeler kabul ediyor ama her adımını attığı işte de başarısıyla adından çok söz ettiriyor. Hekimoğlu dizisi de böyle bir projeydi. Ateş karakterine ondan dahi yakışacak kimse yoktu ve işini de büyük bir başarıyla tamamladı. Hekimoğlu macerası bitti. Timuçin Esen, ne zaman ekrana geri döner diye bekleme durumu da olmayacak.

Çünkü TRT1’in büyük bütçeli ve çok özel projelerinden Mevlana’nın başrolünde olmak kaçırılmayacak bir fırsat. Timuçin Esen de 2 sezonluk zorlu yolculuktan sonra yine setlerde yer almayı karakterin tarihi izler bırakacağını bildiğinden kabul ettiğini düşünebiliriz.

Timuçin Esen’in başrolündeki TRT1’in yeni dizisi Mevlana güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip. Üst üste yapılan transferlerden sonra ortaya çok iddialı isimlerden kurulu bir ekip çıktı.

Kimler yok ki! Kaan Yıldırım, Ahmet Mümtaz Taylan, Baki Davrak, Burç Kümbetlioğlu, Ushan Çakır, Mert Karabulut ve Mert Turak dizide yer alacak isimler olarak ortaya çıktı. Son olarak da bu isimlere İlker Aksum ile Yusuf Çim’in de katıldığı belirlenmişti.

Konya’da çekimleri yapılacak olan Mevlana dizisi için hazırlıklar tamamlanmak üzere. Ekibin sete çıkmasına az bir zaman kaldı. Ali Aydın’ın hikayesini yazdığı dizinin yönetmeni CanUlkay olacak. Kale Film tarafından hazırlanan Mevlana, yeni sezonun en etkileyici projelerinin başında geliyor.

Timuçin Esen de daha şimdiden hayranları tarafından heyecanla bekleniyor. Yeni rolüyle oyuncunun kariyerinde bir önemli sınav daha vereceği ortada. Ancak Esen, bu tür sınavları başarıyla geçmesini de bilen birisi.