Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin final kararı ile güçlü bir diziye çok yazık oldu!

Star TV’nin final kararı ile güçlü bir diziye çok yazık oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında bu sezonun sonlarına doğru izleyicilerle buluşan Kağıt Ev dizisinin iyi bir hikayesi ve güçlü bir oyuncu kadrosu vardı. Erdal Beşikçioğlu ile Nur Fettahoğlu başrolde buluştu. Ayrıca Tuvana Türkay da etkili performansı ve güzelliği ile göz doldurdu.

Kağıt Ev dizisinin reytingleri düşük gelince Star TV, iyi bir izleyicisi bulunan, hikayesini de çok beğenenleri üzecek final kararını almıştı. Kağıt Ev dizisi 8. bölümü ile birlikte ekrana veda etti. Nur Fettahoğlu, Daha İyi Bir Yarın isimli sinema filmine başladığı şu günlerde, Kağıt Ev dizisi için de büyük üzüntü yaşıyor.

Ünlü oyuncu, projeye yazık olduğu görüşündeki izleyicilerle aynı düşünceye sahip. Tv100’e konuşan oyuncu “Çok güzel bir ekip vardı. Çok ciddi bir hikaye de vardı. O ekip ile erken ayrılmanın üzüntüsü. İnşallah başka bir zaman yine aynı enerji ile bir araya geliriz” ifadelerini kullandı.

Star TV'nin final kararı ile güçlü bir diziye çok yazık oldu! 1

Kağıt Ev dizisi derdini tam olarak anlatamadan bitmesi ve iyi bir oyuncu kadrosuna sahip olmasına, güçlü bir hikaye ile ekrana gelmesine rağmen izleyicilerden yeterince ilgi görmemesi ile üzmüştü.

Sosyal medya paylaşımlarında doğal hallerini yansıtmayı seven oyuncu, ekran önünde çok fazla makyaj yaptığını ve günlük yaşantısında makyaj yapmayı tercih etmediğini anlattı.

Makyajın insanın yüzündeki güzelliği örttüğüne inandığını anlatan Nur Fettahoğlu, yüzdeki çizgilerin kendisine güzel geldiğini anlattı.

“Doğallık güzel bence. Seviyorum ben doğallığı” diyen oyuncu, makyajsız olarak gördüğü arkadaşlarını çok beğendiğini de sözlerine ekledi.