Ana sayfa Dizi Haberleri Hem Kefaret dizisinin mikseri hem de melek görünümlü bir şeytan!

Hem Kefaret dizisinin mikseri hem de melek görünümlü bir şeytan!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranları izleyicilerle buluşmaya devam eden Kefaret dizisi, gün değişikliği yaşadı… Dizi artık Pazar akşamları değil Perşembe akşamları yayınlanıyor. Perşembe performansında dizinin reytinglerinin düştüğünü gözlemliyoruz. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin yaz boyunca devam etmesi bekleniyor. Ancak dizinin akıbetinin net olmaması da birçok dizi hayranını rahatsız eden bir konu olmayı sürdürüyor.

Kefaret dizisinin hikayesi çok beğenildi ve bu sayede de uzun süre ayakta kalmayı başardı. Dizide kilit rollerden birisini de Ayşegül Cengiz canlandırıyor. Münevver karakterinde izlediğimiz Cengiz, oldukça başarılı bir performans ortaya koyuyor ve Kefaret’e renk katan bir isim konumunda duruyor…

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu’na göre Münevver dizinin önemli karakterlerinden birisi ve diziyi mizahi açıdan renklendiren bir karakter konumunda. Aslında o melek görünümlü bir şeytan. Ama bazı tavırları var ki, dizi izleyicisini de gülümsetebiliyor.

Hem Kefaret dizisinin mikseri hem de melek görünümlü bir şeytan! 7

Anibal Güleroğlu, diziyle ilgili değerlendirme yazısında Münevver karakterinin önemine değindi ve şöyle yazdı:

“‘Kefaret’in bir diğer ilginç karakteri, Ayşegül Cengiz’in doğal performansıyla kolayca benimsediğimiz Münevver. Diziye mizahi bir tat da katan Münevver’in mimikleri bir yana, sakin sakin laf sokmaları ve saman altından ortam karıştırması onu melek görünümlü şeytana dönüştürüyor. Dahası içeriğin gelişimine ve akışına ekstra katkıda bulunduğu da muhakkak.

Dolayısıyla hem nalına hem mıhına konuşan, pot kırmaktan çekinmeyen Münevver’i klasik paragöz ve dırdırcı ablalardan ayrı tutmak lazım. Hele Kadir’le evliliğindeki duruşu renklilikte zirve yapıyor. İleri yaş evliliklerinin cinsellikten ziyade dostluğa-arkadaşlığa dayanmasına yönelik mantıkla Kadir’i reddediyor ama mutfağına aldığı yakışıklıya apayrı bir yaklaşım sergilemekte sakınca görmüyor.

Genç adama patronluk taslarken kaşı gözü ayrı oynayan Kadir’le evliliğindeyse ‘Evim de evim’ diyen Münevver çifte standartlı bir hinlik sergilemekte. İlginç bir kadın vesselam.”