Ana sayfa Dizi Haberleri Hem Masumlar Apartmanı hem de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a kocaman bravo!

Hem Masumlar Apartmanı hem de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a kocaman bravo!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok önemli dizinin Mayıs sonu ve Haziran başında yayınlanan bölümlerinin bir hayli düşük reytingler almaya başladığı, izleyicilerin ekrandan artık kopmakta olduğu bir dönemde Salı akşamı iki önemli dizi yine güç gösterisi yaptı.

TRT1 ekranında Masumlar Apartmanı dizisi 37. bölümü ile birlikte sezon finali yaparak izleyicilerine veda etti. Dizi yaz arası verdi ve muhtemelen de Eylül ayından yeniden ekrana dönecek.Farah Zeynep Abdullah’ın canlandırdığı İnci karakterinin vedası hayranları bir hayli üzdü. İnci karakterinin yaşadığı psikolojik gerilimlerin oyuncuyu olumsuz etkilemesi ayrılığın nedeni olarak gösterilmişti. Müthiş bir sezon finali ile veda eden dizinin reytingleri de çok iyi geldi.

Sezon içinde Masumlar Apartmanı sezon finaline oranla çok daha iyi reytingler elde ederek birincilikler aldı. Ancak televizyon izleyicisinin artık ekranda kopmakta olduğu bir dönemde AB ve ABC1 gruplarında iki haneli oranların sınırında gerçekleşen reytingler de aslında bir güç gösterisiydi. Dizi her iki kategoride de birincilik elde etti ve totalde de günü ikinci sırada tamamladı.

Benzer bir durumu atv’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de görüyoruz. Dün akşam 198. bölümü yayınlanan dizi, gelecek hafta 199. bölümüyle birlikte yaz arası verecek. Sezon finalinden önce EDHO’nun güçlü hikayesi ve başarılı oyunculukları yine hayranları ekran başına topladı.

Dün akşam totalde günü birinci bitiren dizi, AB ve ABC1 kategorilerinde ise ikincilikler elde etti. Dizinin Total ve ABC1’de iki haneli reytinglere çok yaklaşan oranı sadık izleyicisinin yine ekran başında olduğunu anlatmaya yetti.

Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer’in başrolünde yer aldığı dizi bu sezon yaşanan ayrılıklara rağmen izleyici kaybı yaşamadı.

Dilşad Şimşek, Sabina Toziya, Sanem Çelik, Savaş Özdemir yapımdan ayrılan isimlerdi. Ayrıca Ali İpin ve Ali Sürmeli de 6. sezon itibariyle hikayeye veda ediyor…

7. sezonu da çok merak edilen atv dizisi, yine bambaşka bir hikaye kurgusu ve yeni karakterler ile yine izleyicilerini sürüklemeye devam edecektir.