Ana sayfa Sosyal Medya Hem sempatik hem yetenekli, Kerem Bürsin hayranlığı katlanarak artıyor!

Hem sempatik hem yetenekli, Kerem Bürsin hayranlığı katlanarak artıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin, 2013 yılından bu yana Türkiye’nin gündeminde olan bir oyuncu. Rol aldığı projelerinin yanı sıra kişiliği ile de her zaman farklılığını ortaya koyan birisi oldu. Bürsin, hem sıcakkanlı hem dürüst hem de sempatik imajı ile geniş bir hayran kitlesi edinmeyi başardı.

Kerem Bürsin hayranlığı son dönemde Sen Çal Kapımı dizisi ile artışa geçmişti. Ayrıca Hande Erçel ile aşk yaşadıklarının ortaya çıkması da oyuncuyu magazin gündeminin ilk sıralarına yerleştirdi.

Sen Çal Kapımı dizisinde başrolde yer alan Kerem Bürsin aynı zamanda bir dijital platformda yayınlanan ‘Aynen Aynen’ adlı dizide de Nilperi Şahinkaya ile başrolü paylaşıyor. İki farklı projede ve bambaşka karakterlerde yer alan Bürsin, yeteneklerini de sergiliyor.

Sen Çal Kapımı dizisi 50. bölüm ile birlikte final yapacak. Aynen Aynen ise yeni bir yolculuğa daha çıkıyor. Son 3 sezonda yer alan Kerem Bürsin, şimdi de Nilperi Şahinkaya ile yeni bir sezon için kamera karşısına geçti.
Hem sempatik hem yetenekli, Kerem Bürsin hayranlığı katlanarak artıyor! 7

‘Aynen Aynen’ projesi yoluna devam ediyor. Altıncı sezon için onay alan projenin çekimleri de geçtiğimiz gün başlamıştı.

Kerem Bürsin, şu sıralar yoğun bir süreçten geçiyor, sevilen oyuncu bir içecek firmasının da reklam yüzü, markanın yeni reklam filminin de çekimlerini tamamlayan oyuncu onun heyecanını da yaşıyor.

Çiftin özel yaşamı ve instagram paylaşımları da Türk basınının yakın kadrajında olmaya devam ediyor.

Kerem Bürsin hayranları sosyal medyada her gün oyuncu hakkında binlerce paylaşımda bulunuyor. Sadece ülkemizde değil, yurt dışında da genç oyuncuya büyük bir ilgi var.

İtalya’da Sen Çal Kapımı dizisinin yayınlanmaya başlaması da Bürsin’e olan ilgiyi artıran bir başka gelişme oldu.