Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Gürel, Bay Yanlış ile birlikte İtalya’da ikinci baharını yaşıyor!

Özge Gürel, Bay Yanlış ile birlikte İtalya’da ikinci baharını yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İtalya’da Özge Gürel hayranlığı son dönemde yeniden gündem olmaya başladı. Kiraz Mevsimi isimli dizinin bu ülkede yayınlandığı 2016 yılında Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu ikilisine müthiş bir ilgi vardı. Bu dizide aşk yaşamaya başlayan iki ünlü oyuncu, 2016 yılında İtalya’yı ziyaret etmiş ve büyük de ilgi görmüştü.

Toplam 59 bölüm çekilen Kiraz Mevsimi dizisi 2016 yılında Canale 5 isimli televizyon kanalında gösterilmiş, ilginin büyük olmasının ardından iki ünlü oyuncu ülkeyi ziyaret etmişti. Ziyaret sırasında yaşanan izdiham da günlerce magazin gündeminde konuşulmuştu.

Özge Gürel, Bay Yanlış ile birlikte İtalya'da ikinci baharını yaşıyor! 4

Sonraki yıllarda Özge Gürel’e olan hayranlık düşüşe geçmişti ki, imdada Bay Yanlış dizisi yetişti. Can Yaman’ın İtalya’da meşhur olması ve gündemde yer edinmeye başlamasından sonra Bay Yanlış dizisi de Canele 5 tarafından yayınlanmaya başlandı.

Bu gelişmenin ardından yıllar sonra Özge Gürel hayranlığı yeniden artmaya başladı. Dolunay ve Bay Yanlış isimli dizilerde başarılı performanslar ortaya koyan Özge Gürel, son dönemin konuşulan Türk yıldızlarından birisi oldu.

Daha önce de dizileri ile dünyanın farklı ülkelerinde tanınan Özge Gürel, son dönemde İtalya’da popülerliğini artırmaya başladı.

Can Yaman’la başrolünü paylaştığı Bay Yanlış dizisi 31 Mayıs’ta İtalya’da gösterilmeye başlayan Özge Gürel, ülkede ciddi bir hayran kitlesi tarafından takip ediliyor. Dizi ayrıca Arnavutluk’ta da yayınlanmaya başladı. Bay Yanlış, Avrupa’da farklı ülkelerde de izleyicilerin ilgisini çekmeyi sürdürüyor.

Özge Gürel, Bay Yanlış ile birlikte İtalya'da ikinci baharını yaşıyor! 5

Ünlü oyuncu bir süredir Türkiye’de herhangi bir yapımda görünmese de İtalya’da kalpleri fethetmeye devam ediyor.

Daha önce Can Yaman’la birlikte Dolunay dizisinde rol alan genç oyuncu, bu dizi sayesinde İtalya’da çok sevilmişti. Gürel, başka dizileriyle de ülkede tanınıyordu. Ancak Bay Yanlış güzel oyuncunun İtalya’daki ününü artırdı.

İtalya’da arka arkaya röportajlar veren Özge Gürel’in şimdi de ülkenin iki büyük markasıyla anlaştığı öğrenildi.

Özge Gürel, Bay Yanlış ile birlikte İtalya'da ikinci baharını yaşıyor! 6

Buna göre Özge Gürel, giyim ve takı markalarının reklamlarında rol alacak. Reklamlar dijital medyada yayınlanacak.

Özge Gürel, geçtiğimiz günlerde İtalya’da yayınlanan INpress dergisine de bir röportaj vermişti. Haberde Türk oyuncu için “Saflık ve sadelik mucizesinin adı Özge Gürel” ifadelerine yer verilmişti.

Oyuncu, Audrey Hepburn ile karşılaştırılarak “Zarifliği ve derinliği öyle özel ki Audrey Hepburn ile kıyaslanıyor” denilmişti.

Özge Gürel, Bay Yanlış ile birlikte İtalya'da ikinci baharını yaşıyor! 7

Özge Gürel’in yardım çalışmaları ve sosyal sorumluluk projelerinden de bahsedilen haberde şu ifadeler kullanıldı:

“Asil iyilikleri sayesinde Özge Gürel, bir nezaket ikonu olarak kabul ediliyor. Birçok insana iç güzelliğin önemini kanıtlayan bir ruha sahip. İşi dışında rol yapmayan karakteriyle her zaman sahip olduğu doğallığını korumayı başarıyor. Bu, güçlü projelerde onu hep görmemizi sağlıyor.”