Ana sayfa Sosyal Medya Hep aynı soru gelince Burak Özçivit bunaldı ve terslemek durumunda kaldı!

Hep aynı soru gelince Burak Özçivit bunaldı ve terslemek durumunda kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Burak Özçivit, iki sezondur ekranda… Kuruluş Osman dizisiyle birlikte ekrana muhteşem bir dönüş yapan oyuncu, uzun süredir kendisini bekleyen hayranlarını mutlu etmişti. Kuruluş Osman, Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olarak atv’de yine milyonları kendisine hayran bıraktı.

İkinci sezonu da tamamlanan Kuruluş Osman dizisinde iki yıldır yer alan, gününün büyük bölümünü sette geçiren ve bu kadar yoğunluktan sonra da tatile çıkan Burak Özçivit, son günlerde hep aynı soru ile karşılaşıyor.

Zaten çok başarılı bir dizide yer almasına ve zamanının büyük bölümünün de bu dizi setinde geçmesine rağmen basın mensupları, yeni bir projesi olup olmadığını soruyor. Burak Özçivit’in eşi ile İstanbul sokaklarında görüntülenmesi artık normal bir durum halini aldı. Çift ne zaman sokağa çıksa bir şekilde kameralar tarafından yakalanıyor…

Üst üste sokakta görüntülenen çift alışveriş yaparken, arada basın mensuplarının sorularına da yanıt veriyor. Mütevazi tavırlarıyla dikkat çeken Burak Özçivit, eşinin yeni projeleri olduğunu söyleyerek de Fahriye Evcen’i öne çıkartmıştı. Evcen’in Alp Arslan isimli dizide Barış Arduç’un partneri olduğu da sonrasında ortaya çıktı.

Hep aynı soru gelince Burak Özçivit bunaldı ve terslemek durumunda kaldı! 7

Ancak bu buluşmalarda Burak Özçivit’i rahatsız eden bir soru çok sık tekrarlanmaya başlandı. Son dönemde dijital dizilerin artması sonrası basın mensupları herkese bunu soruyor. Burak Özçivit’e de dijital dizide yer alıp almayacağı soruldu. Ünlü oyuncu ise bu soruya tepki gösterdi.

Üst üste aynı soru gelince Burak Özçivit, ne kadar sıkıldığını şu sözleriyle anlattı: “Kardeş ben oynuyorum zaten, izlemiyor musunuz? Anlamıyorum ki, böyle sorular soruyorsunuz.”

Burak Özçivit, bu yeni proje meselesinden o kadar sıkıldı ki, artık gelen sorular nedeniyle muhabirleri terslemek durumunda kalıyor.