Ana sayfa Dizi Haberleri Aslı Bekiroğlu yeniden setlere dönüş yapıyor!

Aslı Bekiroğlu yeniden setlere dönüş yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2013 yılında Beni Böyle Sev dizisindeki Ayça karakteri ile oyunculuğa adım atan Aslı Bekiroğlu, bir parkta köpeği ile vakit geçirirken görüntülendi. “Satın alma, sahiplen sloganını” bir kez daha ifade eden oyuncu hayvan sevgisiyle de sempati kazandı. Oyuncu, yeni projeleri olduğundan da bahsetti.

Sezen Aksu’nun “Çakkıdı” isimli şarkısını söyleyen ve Emir Ersoy’un hazırladığı albümde yerini alan oyuncu, başka şarkı sürprizlerinin de olduğundan bahsetti. Oyuncu, ayrıca yeniden setlere döneceğinin müjdesini de verdi.

Geçtiğimiz ay Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti ile tatilde bir araya gelen Bekiroğlu, magazin gündeminde uzun süre yer almıştı. Sevgilisi Çağrı Telkıvıran ile eğlenceli bir tatil dönemi geçiren oyuncu yakında yeniden setlere dönüş yapacak.

Oyuncu 2019 yılında Benim Tatlı Yalanım isimli diziyle televizyonda yer almıştı. Bir süre setere ara veren oyuncu, sonrasında ise Exxen platformunda Yetiş Zeynep isimli dijital dizide Zeynep karakteri ile dikkatleri çekti.

Bekiroğlu, bir sinema filminde yer alacağı açıklamasını yaptı. Oyuncu, “Bir filmde oynayacağım. Onun da temmuz’da çekimlerine başlayacağız” diye konuştu. Eğlenceli ve güzel bir sinema filmi olacağını belirten oyuncu, rol arkadaşlarını ise açıklamadı. Söylenmemesini istedikleri için film hakkında bilgi vermek istemeyen oyuncu, yaz enerjisini yansıtan bir film olacağını belirtmekle yetindi.

Oyuncunun bahsettiği film projesi “Aşkım Bahardı” ismiyle gündeme geldi. Alper Saldıran ve Serkan Kuru’nun da yer aldığı filmde üç kağıtçı kardeşiyle birlikte yaşamak zorunda kalan Bahar’ın eğlenceli hikayesini izleyeceksiniz.

7 Temmuz’da ünlü şarkıcı Zeynep Bastık’ın düğünü Çeşme’de olacak. Bekiroğlu, kendisinin de bu düğünde yer alacağını belirtti. Düğün sonrası bir iki hafta daha Çeşme’de tatil yapacağını dile getiren oyuncu, yakın bir arkadaşının evleneceğini ve kendisinin de çok heyecanlı olduğunu sözlerine ekledi.