Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Demirci’nin Kuzey Yıldızı dizisi bitti, Hande Soral’ın arzusu gerçekleşti!

İsmail Demirci’nin Kuzey Yıldızı dizisi bitti, Hande Soral’ın arzusu gerçekleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuzey Yıldızı dizisi Show TV ekranında iki sezon yayınlandı ve eğlenceli hikayesiyle de milyonları etkilemeyi başardı. Aslıhan Güner ile birlikte başrolde İsmail Demirci yer aldı.

Demirci adına Kuzey Yıldızı yeniden dizi setlerinde yer alması popülerliğini artırması fırsatını tanıdı. Oyuncu da bu durumu iyi kullandı ve hayran kitlesini genişletti. İsmail Demirci, Kuzey Yıldızı’ndan önce bilinirliği düşük bir isimdi. Ancak bu dizi sayesinde çok geniş bir hayran kitlesine ulaştı ve yetenekleriyle de ilgiyi üzerine çekti.

İsmail Demirci, 2 sezon süren Kuzey Yıldızı dizisi nedeniyle de eşi Hande Soral’dan uzak kalmak durumunda kaldı. İkili ancak işlerini özel olarak ayarlayıp öyle buluşabiliyordu. Bir Zamanlar Çukurova’da Ümit karakteri ile 2020 yılının sonlarında Adana’da çekimlere katılan Hande Soral da sezon finalinin ardından rahatladı.

Şimdi iki ünlü isim Bodrum tatilinde birlikte olmanın ve dinlenmenin keyfini çıkartıyor. Denizin ve güneşin tadını çıkartan ünlü çift, basının da takibinde… Bedirhan Soral’ın da yer aldığı tatil görüntüleri magazin basınında yer alıyor.

İsmail Demirci'nin Kuzey Yıldızı dizisi bitti, Hande Soral'ın arzusu gerçekleşti! 7

Hande Soral, “İki yıldır başka şehirlerde yaşıyoruz. Çok zor. İlişkimize etkisi çok özlem. Ama bunun geçici bir süre olduğunu bildiğimiz için sabrediyoruz” açıklamasıyla da dikkat çekti.

Oyuncu 3 yıldır evli olduklarını belirtti ve “Üç yıldır evli olup iki yıldır ayrı yaşıyor gibiyiz. Henüz değişmeye, evrilmeye vakit bulamadık. Yeni evli sayılırız hâlâ” ifadelerini kullandı.