Ana sayfa Dizi Haberleri Hülya Avşar’dan Masumiyet setinde Serkay Tütüncü’ye komik Ricky Martin uyarısı!

Hülya Avşar’dan Masumiyet setinde Serkay Tütüncü’ye komik Ricky Martin uyarısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hülya Avşar, uzun bir aradan sonra Fox TV ekranlarında yayınlanmakta olan Masumiyet dizisinin kadrosuna katılarak, hayranlarının karşısına çıktı. Başarılı performansı ile yine rolüne layıkıyla hayat veren Avşar kızı, set yoğunluğu nedeniyle bir şey yapamadıklarını ifade etti.

Kameralara konuşan oyuncu, setleri de özlediğini ifade etti. Hülya Avşar, “Çok keyifli, muhteşem” diyerek çalışmayı özlediğini belirtti. Avşar, “Ekibimiz de çok keyifli, işimiz de çok güzel. Kendini tekrar etmeyen, güzel bir hikaye var” dedi.

Deniz Çakır’ın sette karavanını beğenmediği için Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan’ın karavanını aldığı şeklinde yansıyan haberler, oyuncu tarafından yalanlanmıştı. Hülya Avşar’a da bu durum soruldu.

“Hiç ben öyle bir şeye denk gelmedim” diyen Avşar, Deniz Çakır için ise şunları söyledi: “Öyle birisi de değil. Neden öyle oluyor anlamadım. Çok tatlı, çok şeker, zaten Deniz’i ben eskiden tanıyorum. Öyle bir şey yok. Hiç bizim kulağımıza gelmedi. Nereden çıktı bu anlamadım.”

Masumiyet dizi setinde herkesin birbirlerine karşı nazik ve saygılı olduğunu da ifade eden Avşar, dizinin çekimlerinin güzel gittiğine vurgu yaptı.

Hülya Avşar, “Zaten ben izin vermem böyle bir düzene. Onlar da zaten hiç birisi öyle bir insan değil. Mehmet, keza hepimiz eskiden beri birbirimizi tanıyoruz. Çok keyifli gidiyor” dedi.

Hülya Avşar, dizide oğlu İlker karakterine hayat veren Serkay Tütüncü ile ilgili sette konuştukları bu anları röportajda anlatırken kahkahalar attı..

blank

Serkay Tütüncü ile sette çok iyi anlaştıklarını belirten Hülya Avşar, sette ona şöyle söylemiş: “Bak sana yeni Ricky Martin diyorlar. Ama, sonun hayırlı olsun inşallah.”

Tütüncü’nün çok yakışıklı olduğunu da ifade eden ünlü oyuncu, “Allah korusun diyor çocuk” diyerek de genç oyuncunun tepkisini canlandırdı.

Ünlü oyuncu, yıllar önce Ricky Martin ile karşılaşmasında poposuna dokunmuştu. O günleri hatırlatan Avşar, bir hayli güldü. Oyuncu, “Ben elledikten sonra Ricky erkek olmaktan vazgeçti” diyerek de çok güldü.

Hülya Avşar’ın röportajını videoda bulabilirsiniz.