Ana sayfa Sosyal Medya Hüseyin Avni Danyal, atv dizisinden sonra Kanal D dizisinde zıt bir rolde

Hüseyin Avni Danyal, atv dizisinden sonra Kanal D dizisinde zıt bir rolde

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hüseyin Avni Danyal, son yıllarda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki performansı ile konuşuluyor. Uzun yıllardır sektörün içinde olan usta oyuncu, 1990’lı yıllar ile birlikte dizilerde birbirinden farklı birçok karaktere imzasını attı.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Yalçın Bulut karakteri ile akıllara yazılan oyuncu, yine bir başka mafya konulu dizi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da da uzun süre Tufan rolüne hayat verdi. Mafya dizilerinin adeta aranılan isimlerinden birisi haline gelen oyuncu, çok daha farklı rollerde de izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Aşka Sürgün dizisindeki Nizar veya Zengin Kız Fakir Oğlan dizisindeki Kemal karakteri gibi birbirinden çok farklı karakterlere de hayat veren oyuncu, yeni sezonda tercihini Kanal D’de yayınlanacak Yargı dizisinden yana kullandı.

19 Eylül Pazar akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Yargı dizisinde ünlü oyuncuyu bu sefer polis olarak izleyeceğiz. Mafya üyesi rolünden sonra bu sefer emniyet amiri rolü ile birlikte oyuncu tam zıttı bir karakterde ekran karşısına çıkacak.

Hüseyin Avni Danyal, eminiz yine hayranlarını mest edecek bir performans ortaya koyacaktır.