Ana sayfa Sosyal Medya Aziz dizisinden Murat Yıldırım’ın imajı ortaya çıktı, şaşıracaksınız!

Aziz dizisinden Murat Yıldırım’ın imajı ortaya çıktı, şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım, 4 yıllık özleme Ramo dizisi ile nokta koymuştu. 2020 ile 2021 yıllarında hayranlarını Ramo olarak mest eden ünlü oyuncu, yeni sezon için çok farklı bir karakter ile geliyor. Murat Yıldırım’daki büyük değişimi de Aziz dizisinden yayınlanan ilk görüntülerde bulabilirsiniz.

Çok daha sert ve çok daha genç görünen bir karakteri canlandıracak olan ünlü oyuncunun yeni imajı bir hayli dikkat çekici oldu. Bir dönem dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkacak olan oyuncunun saç şeklinden, giyim tarzına çok farklı bir havayı yansıttığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Aziz dizisinden Murat Yıldırım'ın imajı ortaya çıktı, şaşıracaksınız! 8

Show TV’de ekranlara gelecek olan Aziz dizisi kanalı en çok önem verdiği yapımların başında geliyor. Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği dizinin proje danışmanlığını Zeynep Günay Tan’ın gerçekleştiriyor.

Sezonun iddialı dizisi “Aziz”den ilk kareler dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım’dan geldi. Aziz karakterine hayat veren sevilen oyuncunun setten paylaşılan fotoğrafları heyecan ve ilgi ile karşılanırken beklentiyi artırdı.

Aziz dizisinden Murat Yıldırım'ın imajı ortaya çıktı, şaşıracaksınız! 9

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği Aziz’in yönetmen koltuğunda Recai Karagöz oturuyor. Senaryosunu Eda Tezcan’ın kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

“Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya paylaşıyor. Ayrıca kadrosunda; Cenan Çamyurdu, Baran Akbulut, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan, İmren Şengel.”