Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Büyükak’dan ‘İlginç Bazı Olaylar’ müjdesi

İbrahim Büyükak’dan ‘İlginç Bazı Olaylar’ müjdesi

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’ ile başladığı şöhret yolculuğunda oyunculuk kimliğinin yanına yönetmen ve senarist kimliğini de ekleyen İbrahim Büyükak geçtiğimiz sezon Exxen dijital platformu için ‘İlginç Bazı Olaylar’ adlı bir dizi senaryosu kaleme almıştı.

Bugüne kadar yazdığı sinema filmi senaryoları ile sektörde kendisine müstesna bir yer edinen İbrahim Büyükak, bu dizi ile kariyerinde bir ilke de imza atmış oldu. İlk sezonu izleyici tarafından beğenilen ‘İlginç Bazı Olaylar’ın ikinci sezonu merakla bekleniyordu.

İbrahim Büyükak'dan 'İlginç Bazı Olaylar' müjdesi 7

İbrahim Büyükak müjdeyi instagram hesabından yaptığı paylaşımla verdi. Oyuncu, senaryo yazarken verdiği pozunun altına ‘İlginç Bazı Olaylar 2. sezon hazırlıkları başlamıştır’ yazarak dizinin ikinci sezonunun çok yakında izleyici ile buluşacağının müjdesini verdi.

Yapımcılığını NuLook Production ve Kutu Film’in yaptığı, yönetmenliğini ve senaryosunu İbrahim Büyükak’ın üstlendiği, baş rollerini ise İbrahim Büyükak, Zafer Algöz, Füsun Demirel, Meral Çetinkaya, Cemre Ebüzziya, Özgür Emre Yıldırım ve İdil Sivritepe’nin paylaştığı ‘İlginç Bazı Olaylar’da hayalleri ile hayatı arasında sıkışan İbo’nun hikayesi anlatılıyor.