Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İbrahim Büyükak’tan şaşırtan açıklama: Benim gibi deliye psikolog lazım!

İbrahim Büyükak’tan şaşırtan açıklama: Benim gibi deliye psikolog lazım!

tarafından ker_def

NTV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Sohbetler’de Ceyda Düvenci’nin konuğu olan İbrahim Büyükak, aile yaşamından kariyerine dek eğlenceli bir sohbete imza attı. İbrahim Büyükak, oğlu Aslan’dan bahsederken “Benim çocuğumun Brad Pitt’in çocuğu gibi olmasını anlayamıyorum. Sapsarı, masmavi gözlü… Çok mutluyum” diyerek Ceyda Düvenci’yi kahkahalara boğdu.

Eşiyle tiyatroda tanışmışlar… İbrahim Büyükak, eşi Nurdan Büyükak’la tanışmalarını da anlattı. Büyükak “Ben lise sondaydım. Tiyatrodaydım, tiyatroda tanıştık. Nurdan o zamanlar aktivite olsun diye küçük bir rolde oynuyordu.. Uzun süre arkadaşlığımız oldu, anlaşınca da ilişkiye, sonra aşka, sonra evliliğe dönüştü” dedi.

Benim çocuğumun Brad Pitt’in çocuğu gibi olmasını anlayamıyorum

Programın en eğlenceli dakikaları ise İbrahim Büyükak’ın oğlu Aslan’ın yakışıklılığından ve tatlılığından bahsederken ki cümleleri idi. Büyükak: “Benim çocuğumun Brad Pitt’in çocuğu gibi olmasını anlayamıyorum. Sapsarı, masmavi gözlü… Çok mutluyum” açıklaması stüdyoyu kahkahaya boğdu.

Benim gibi deliye psikolog lazım

Ceyda Düvenci’nin ‘Psikoloğa aşık olmak nasıl? Evde durum nasıl?” sorusuna ise İbrahim Büyükak “Terzi kendi söküğünü dikemiyor ama benim gibi deliye psikolog lazım. Eşimden akademik bilgi de öğrendim bu arada, yazarken çok işime yarıyor… Birbirimize faydamız oldu, çocuk ve ergen psikoloğu olduğu için Aslan’ın bakımı için müthiş bilgiler veriyor. Eşimin bakış açısı bizi çok rahatlatıyor” dedi.

Yapımcılığını BBO Yapım Mahperi Altun Uçar ve Şafak Bakkalbaşıoğlu’nun üstlendiği Bambaşka Sohbetler, hafta için her gün NTV’de ekrana geliyor.