Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İbrahim Büyükak’ın ilk dizisinde yeni gelişmeler var!

İbrahim Büyükak’ın ilk dizisinde yeni gelişmeler var!

tarafından ker_def

Bugüne kadar sinema filmleri ile dikkatleri çeken İbrahim Büyükak, Çok Güzel Hareketler Bunlar projesi ile ünlenmişti. Bu projedeki başarılı performansının ardından hem oyunculuğunu geliştiren hem de yazdığı hikayelerle sinemada kendisine bir yer edinen Büyükak, ilk kez bir dizi projesi hazırladı.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen platformu için kendi hayatında da yaşadığı bazı olaylardan yola çıkarak ilginç bir konsept oluşturan oyuncu, yakın arkadaşlarına da projeyi gösterdiğini ve çok beğendiklerini söylemişti. Eser Yenenler de çok farklı bir yapımın gelmekte olduğunun mesajını vermişti.

İbrahim Büyükak’ın uzun süredir üzerinde titizlikle durduğu dizide birçok ünlü ismin de konuk olarak yer alması bekleniyor. Çok yakında Türkiye’nin dijital platformu EXXEN’de yayınlanmaya başlayacak olan dizi “İlginç Bazı Olaylar” ın afişi yayınlandı.

İbrahim Büyükak'ın ilk dizisinde yeni gelişmeler var! 7

Yapımcılığını NuLook Production ve Kutu Film’in yaptığı, yönetmenliğini ve senaryosunu İbrahim Büyükak’ın üstlendiği dizininin başrollerini ise İbrahim Büyükak, Zafer Algöz, Füsun Demirel, Meral Çetinkaya, Cemre Ebüzziya, Özgür Emre Yıldırım ve İdil Sivritepe paylaşıyor.

İlginç Bazı Olaylar isimli dizi hayalleri ile hayatı arasında sıkışan İbo’nun hikayesi anlatılacak.

“İlginç Bazı Olaylar” yakında EXXEN’de izleyicilerin karşısına çıkacak.