Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay’ın dostluk pozları düşman çatlatır! Fotodaki minik detay gülümsetti!

İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay’ın dostluk pozları düşman çatlatır! Fotodaki minik detay gülümsetti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2017-2018 sezonlarında Kanal D’de yayınlanan Siyah Beyaz Aşk dizisini izleyenler, o günden beri İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay’ı ekran çifti olarak birbirlerine çok yakıştırıyorlar. İkili, başarılı oyunculukları ile izleyenlerin kalbini çalmıştı. Takipçileri tarafından da unutulmayan bir dizi olarak anılmaya devam ediliyor hala Siyah Beyaz Aşk.

Akalay ve Çelikkol ise sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla dostluklarının hala devam ettiğini göstermekteler. Farklı yapımlarda rol alan oyuncular, birbirlerinin başarılarını, dizilerini, yeni projelerini sürekli kutluyor, tebrik ediyorlar sosyal medyadan.

Hayranları da bu iki ünlü ismin özel hayatlarında da iyi dost olduklarını biliyor artık. Geçtiğimiz günlerde iki oyuncu bir araya geldiler ve İbrahim Çelikkol instagram’dan aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Mimar Mihre Çelikkol ile evli olan İbrahim Çelikkol’un 2019 yılının Aralık ayında oğlu Ali dünyaya gelmişti. Birce Akalay’ın Ali ile aralarının çok iyi olduğu ve adeta aileden biri gibi olduğunu da İbrahim Çelikkol’un paylaşımı ortaya çıkardı.

Bu arada Ali’nin ne kadar büyüdüğü ve şirinliği de fotoğraftaki ayrı bir detay olarak Çelikkol’un hayranlarının dikkatinden kaçmadı. Oyuncunun oğlu ve Birce Akalay ile pozunda Ali’nin şirin halleri de gülümsetti…

İşte Çelikkol’un paylaşımı…

İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'ın dostluk pozları düşman çatlatır! Fotodaki minik detay gülümsetti! 7