Ana sayfa Sosyal Medya O nasıl bakış öyle? Bizden söylemesi, Üç Kuruş’ta tahmin edilmeyen bir sürpriz gelmekte!

O nasıl bakış öyle? Bizden söylemesi, Üç Kuruş’ta tahmin edilmeyen bir sürpriz gelmekte!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin yeni dizilerinden üç kuruş, bu hafta 2. bölümüyle ekrandaydı. Uraz Kaygılaroğlu’nun Kartal isimli bir Roman’a hayat verdiği hikayeye bu hafta yeni isimler katıldı. Bir süredir Nesrin Cavadzade’nin de projede yer aldığını bilen hayranları ilk bölümde oyuncuyu heyecanla beklemişti.

Ancak Cavadzade, ilk bölümde rol almadı. Bu hafta yayınlanan 2. bölümde hikayeye dahil olan Nesrin Cavadzade’nin, dizide tehlikeli bir adam olan Nezih’in kızı olduğu ortaya çıktı.

Bahar adıyla diziye dahil olan oyuncunun gelişi, Uraz Kaygılaroğlu’nun oynadığı Kartal ile yollarının kesişmesiyle heyecanın artacağının sinyali de verildi. İki oyuncunun ileride iki aşığı oynayacakları verdikleri imaj pozlarıyla da ortaya çıkmış oldu! Nesrin Cavadzade’nin diziye kim olarak geleceği merak konusuyken, Kartal’ın gönlünü kaptıracağı kadın olacağı da böylece anlaşıldı!

Usta isim Zafer Algöz’ün oynadığı Nezih’in kızı Bahar ile Kartal’ın bir araya gelmesinden önce medyaya iki oyuncunun dizinin imaj fotolarındaki halleri yansıdı.

Yer aldıkları projelerdeki başarılı oyunculuklarıyla beğeni toplayan isimler, rol gereği sonradan birbirlerine aşık olacakları anlaşılan karakterleriyle poz vermişlerdi.

İkilinin Bahar ve Kartal olarak verdikleri bu pozlarda birbirlerine bakışları, dizide de yeni bir aşkın ilk kıvılcımları olarak görülmekte. 3. bölüm fragmanında da izleyicinin birbirlerine çok yakıştırdıkları bu ikili, önümüzdeki günlerde çok konuşulacak bir aşk hikayesinin de kahramanları olarak pozlarıyla şimdiden kalpleri çaldılar.

O nasıl bakış öyle? Bizden söylemesi, Üç Kuruş'ta tahmin edilmeyen bir sürpriz gelmekte! 9

Yeni bölüm fragmanında Bahar’ın Kartal’la birlikte Çıngıraklı’ya giriş yaptığı sahneden kısa bir bölüm yer alıyor. Nezih’ten saklanmak isteyen Bahar’ı evine çağıran Kartal’ın, ilk bakışta aşk kıvılcımları da görülmekte. İzleyici şimdiden Kartal ve Bahar’ın sürpriz bir aşka doğru ilerledikleri görüşünde…

Bu arada izleyici kadar heyecanlı olan Nesrin Cavadzade de instagram hesabından diziye girişiyle birlikte aşağıdaki paylaşımları yaptı…

O nasıl bakış öyle? Bizden söylemesi, Üç Kuruş'ta tahmin edilmeyen bir sürpriz gelmekte! 10

Karakterleri gereği verdikleri aşk dolu bakışlarla dolu pozları ise, ekranda çok konuşulacak bir aşkın da ayak sesleri olarak sosyal medyada yerini aldı…

O nasıl bakış öyle? Bizden söylemesi, Üç Kuruş'ta tahmin edilmeyen bir sürpriz gelmekte! 11