Ana sayfa Dizi Haberleri Şevval Sam ve Burcu Biricik aynı kıyafetle ekranda pişti oldular!

Şevval Sam ve Burcu Biricik aynı kıyafetle ekranda pişti oldular!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Birisi Yasak Elma’nın diğeri Camdaki Kız’ın yıldızı. İki başarılı oyuncu Şevval Sam ve Burcu Biricik, şu sıralar ekranda dönüp duran bir reklam sonrasında, Yasak Elma’yı takip edenlerin dikkatinden kaçmayan bir tesadüfle dikkat çektiler.

Fox TV’nin entrikası bol dizisi Yasak Elma’da oynayan Şevval Sam, dizideki kıyafetleri ile de ayrıca dikkat çekiyor. Düzgün fiziği ile ekranda her hafta adeta podyumda gibi şov yapan oyuncunun kostümleri çok konuşulmakta.

Bu hafta ekrana gelen 119. bölümün ilk sahnelerinde üzerindeki siyah beyaz kıyafet ise ayrıca dikkat çekti. İddialı bir desenle dikkatleri toplayan ceket ve pantolon takım, oyuncuya çok yakışmıştı.

Şevval Sam ve Burcu Biricik aynı kıyafetle ekranda pişti oldular! 9

Aynı günlerde ise yine ekranlarda dönmeye başlayan bir reklamda Burcu Biricik yer alıyordu. Camdaki Kız dizisinde oynayan Biricik, trendyol’un reklamıyla kısa bir süredir sıklıkla ekrana geliyor.

Biricik’in üzerindeki kıyafeti gören Yasak Elma izleyicileri, bu dikkat çekici kostümü Şevval Sam’ın henüz bir kaç gün önce yayınlanan bölümde giydiğini de biliyor.

Şevval Sam ve Burcu Biricik aynı kıyafetle ekranda pişti oldular! 10

Burcu Biricik de düzgün fiziği ile kostümü başarıyla taşımakta. İki oyuncuya da çok yakışan bu kıyafetin büyük desenli olması, ekranda göze batmasını ve dikkat çekmesini sağlıyor.

İki oyuncu, biri dizide, diğeri reklamda olsa da ekranda adeta pişti oldular…

Şevval Sam ve Burcu Biricik aynı kıyafetle ekranda pişti oldular! 11