Ana sayfa TV Programları İbrahim Selim yeni programında Okan Bayülgen’i konuk etti!

İbrahim Selim yeni programında Okan Bayülgen’i konuk etti!

tarafından ker_def

İbrahim Selim’in hazırlayıp sunduğu ‘BOOM by İbrahim Selim’, 2. sezonun 2. bölümüyle bugün BluTV’deki yerini alıyor. Farklı temaların gerçekçi ama bir o kadar da esprili, kendine has bir dille irdelendiği programın bu bölümdeki başlığı: ‘Mandela etkisi’. Bilinen yanlışlara parmak basılacak bölümde konuk koltuğunda ise Okan Bayülgen oturuyor.

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin sevilen programı ‘BOOM by İbrahim Selim’, yeni sezonun 2. bölümüyle bugün izleyicilerle buluşuyor. Her bölüm farklı bir temanın masaya yatırıldığı programda bu hafta ‘Mandela etkisi’ konuşuluyor. Kitlesel olarak doğru olduğuna inanılan yanlışlara karşı yürek burkan gerçeklerle karşılık veren bölümde Türk Talk Show tarihinin hafızası ve BluTV’nin yeni programı ‘Renkli Rüyalar Oteli’nin yaratıcısı Okan Bayülgen konuk oluyor.

Bölümde izleyiciler, “Kaç kere ‘Kalıbımı basarım!’ dediğiniz şey yanlış çıkarak hem sizi hem de kalıbınızı utandırdı?”, “Anılarımız değiştiriliyor olabilir mi?”, “Kolektif yanlış hafıza nasıl oluyor?”, “Hugo’ya telefonla bağlanan çocuk gerçekten Tolga Abi’ye küfür etti mi, etmedi mi?” gibi pek çok sorunun cevabını bularak yanlış hafızanın derinliklerine inecek.

Kahkaha dolu bölümde, programa sezon boyunca katılan tüm konuklar da ‘Mandela etkisi’ne dair sorulara yanıt verecek.

‘BOOM by İbrahim Selim’, her Cuma yeni konuk ve konularıyla sadece BluTV’de…