Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Afra Saraçoğlu dizi tekliflerini reddetti! Güzel oyuncu, tiyatro sahnesinde hayranlarıyla buluşacak!

Afra Saraçoğlu dizi tekliflerini reddetti! Güzel oyuncu, tiyatro sahnesinde hayranlarıyla buluşacak!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’de yayınlanan ‘Fazilet Hanım ve Kızları’ dizisi ile kariyerinde sıçrama gerçekleştiren Afra Saraçoğlu, 2020 yılında Fox TV’de yayınlanan ‘Öğretmen dizisinde ‘Gizem’ karakterini canlandırdı. Oyuncu en son Netflix’de yayınlanan ‘Yeşilçam’ dizisinde Çağatay Ulusoy ile baş rolde yer aldı.

Son yılların yükselen oyuncularından biri olan Afra Saraçoğlu kariyerinde emin adımlarla ilerliyor. Yapımcıların peşinden koştuğu güzel yıldız kariyeri için önemli bir karar aldı, Saraçoğlu, rüştünü tiyatro sahnesinde ispatlamak istiyor.

Afra Saraçoğlu dizi tekliflerini reddetti! Güzel oyuncu, tiyatro sahnesinde hayranlarıyla buluşacak! 14

Hürriyet Gazetesi’nden Mehmet Üstündağ’ın haberine göre; Yeni sezon öncesi Türkiye’nin en büyük yapım şirketlerinden yedi ayrı dizi için başrol teklifi alan Saraçoğlu, uzun süre düşündükten sonra hepsine ‘hayır’ cevabını verdi. BKM’den O3 Medya’ya, Gold Film’den Ay Yapım’a, farklı yapım şirketlerinin iddialı dizileri için gelen teklifleri reddeden Afra Saraçoğlu, DasDas’ın yeni oyununda rol almak için el sıkıştı.

Afra Saraçoğlu dizi tekliflerini reddetti! Güzel oyuncu, tiyatro sahnesinde hayranlarıyla buluşacak! 15

Mert Fırat’ın yöneteceği oyunla bu sezon sadece tiyatro sahnesinde hayranlarıyla buluşacak olan Saraçoğlu şimdiden çok heyecanlı. Yakında provalara başlayacak olan Afra Saraçoğlu’nun rol alacağı oyunun içeriği gizemini koruyor ancak kulislerde, oyunun senaryosu, Mert Fırat’ın yönetmenliği ve oyuncu kadrosuyla tiyatro sezonunun en iddialı yapımlarından biri olacağı konuşuluyor.

Hürriyet Gazetesinde yer alan habere göre; Saraçoğlu’nun reddettiği diziler arasında ‘Üç Kuruş’, ‘El Kızı’, ‘İntiba’, ‘Destan’, ve ‘Kanunsuz Topraklar’ gibi yeni sezonun iddialı yapımları var.